Editörün SeçtikleriEkonomiGündem

Herkesin beklediği ödemeler başladı! Bakanlık duyurdu, hesaplara 3.750 TL yatırıldı: Hesaplarınızı kontrol edin

3750 TL’lik yardım ödeneği yıl içerisinde konuşulan ve merakla ödeneğin ne zaman olacağının merak edildiği ödemeler arasında yer aldığı belirtildi. Bu ödeneğe ilişkin ayrıntılar ise bugün belli oldu.

SOSYAL MEDYA ÜZERİNDEN DUYURULDU

Bakan Kasapoğlu ödemelerin yattığına ilişkin çeşitli açıklamalarda bulundu. Bakan Kasapoğlu açıklamalarını ise sosyal medya hesabı üzerinden yaptı.

Yıl içerisinde Gençlik Ve Spor Bakanlığı tarafından 3750 TL’lik ödemenin yapılacağı gençlere verildiği belirtilerek bu haberin tüm lisans ve ön lisans öğrencilerinin yüzünün gülmesini sağladığı aktarıldı. Ayrıca Bakan Kasapoğlu’ndan beklenen haber geldi.

BAKAN KASAPOĞLU AÇIKLADI

Gençlik ve Spor Bakanlığı 531 bin 468 öğrenciye toplamda 1 milyar 428 milyon 657 bin TL ödemelerin yapılmaya başlandığını duyururken Bakan Kasapoğlu açıklamalarında şu ifadelere yer verdi:

“Gençler, her anınızda olduğu gibi yeni yıla sayılı günler kala da yanınızdayız. Bu yıl GSB burs ve öğrenim kredisi almaya hak kazanan öğrencilerimizin ödemeleri hesaplarına yatmaya başladı. GSB ailemize tekrar hoş geldiniz.”