Editörün SeçtikleriEkonomiGündem

O bankanın müşterilerine müjde! 30 Ocak’a kadar başvurmanız gerekiyor: 1.000 TL hediye edilecek

Garanti BBVA’dan kampanya duyurusu yapıldı. Bu duyuruda kampanyaya katılanlara 1.000 TL hediye edileceği ifade edildi. 31 Ocak tarihine kadar şubeye gitmeye gerek kalmadan banka müşterisi olanlar 1000 TL kazanacağı ifade edilerek kampanyanın ayrıntıları da paylaşıldı. Banka tarafından yapılan duyuruda şubeye gitmeye gerek kalmadan Garanti BBVA müşterisi olan ve bireysel kredi kartı başvurusu yapıp, başvurusu onaylandığında 1000 TL harcamaya 1000 TL bonus kazanılacağı ifade edildi. Ayrıca yapılan duyuruda 10.000 TL’ye varan Faizsiz Taksitli Nakit Avans fırsatından da yararlanılabileceği aktarıldı.

1.000 TL HEDİYE EDİLECEK

2 – 31 Ocak tarihleri arasında Garanti BBVA dijital kanallarından temassız müşteri olma teknolojisiyle Garanti BBVA’lı olan* ve Bonus kredi kartı, Money Bonus kredi kartı başvuruları onaylanan kişiler, ilgili kartlarıyla 20 Şubat’a kadar yapacakları tek seferde 1000 TL ve üzeri ilk harcamaya 1000 TL bonus kazanacağı ifade edildi. Yapılan duyurunun devamında kampanyadan yararlanmak için Bonus kredi kartı, Money Bonus kredi kartı başvurularının Garanti BBVA Mobil, bonus.com.tr, moneybonus.com.tr üzerinden yapılması gerektiği bildirildi.

Garanti BBVA tarafından yapılan duyurunun devamında Kampanyaya Garanti BBVA Bonus’lar, Money Bonus başvuruları dahildir. Bonus Flexi, Flexi, Ticari kartlar, Bonus Genç ve Paracard Bonus kampanyaya dahil olmadığı belirtilerek kazanılan bonusların 25 Şubat – 25 Mart 2023 tarihleri arasında kullanılabilir. Kazanılan bonuslar en çok kazanım sağladığınız kartınıza yükleneceği aktarıldı.

KAMPANYANIN AYRINTILARI

Kampanyanın ayrıntılarına ilişkin yapılan duyurunun devamında şu ifadelere yer verildi:

Kullanılmayan bonuslar 26 Mart 2023 tarihinde geri alınacaktır.

Kampanya müşteri bazındadır ve bir müşteri kampanya bazında en fazla 1000 TL bonus kazanabilir.

Kampanyaya düzenli ödeme talimatı, otomatik ödemeler, bonus kullanımları dahil değildir.

Kampanyaya internetten yapılan harcamalar da dahildir.