Editörün SeçtikleriEkonomiGenel

Ziraat Bankası’nın kartı olan herkesi kapsıyor: Banka son dakika duyurdu! Bu gece 23.59’da sona eriyor

Kamu bankalarından olan Ziraat Bankası, kampanyaları ile öne çıkmaya devam ediyor. Gelen son habere göre Ziraat Bankası yeni bir kampanyanın bu gece sona ereceğini duyurdu. Kampanya detayları ve ayrıntılar ayrıca paylaşıldı.

Ziraat Bankası tarafından önemli bir açıklama yapıldı. Yapılan açıklamada ek kartı olanlara 300 TL hediye edileceği açıklandı. Banka yaptığı açıklamasında yeni ek kart başvurusuna 100 TL, toplamda 3 ek kartı için 300 TL Bankkart TL verilecek.

300 TL HEDİYENİZİ ALMAYI UNUTMAYIN

31 Mart 2023 tarihine kadar ek kart başvurusunda bulunan ve Bankamızdan ilk defa ek kart sahibi olacak müşterilerimize ek kartlarıyla tek seferde yapacakları 100 TL ve üzeri harcamalarına 100 TL, toplamda 3 ek kart için 300 TL Bankkart Lira hediye edileceği ifade edildi.

Kampanya hakkında yapılan duyuruda Kampanya 31 Mart 2023 tarihine kadar geçerli olduğu ifade edilerek Kampanya müşteri bazındadır ve Bankkart Lira kazanımı bir müşterinin Bankamızdan ilk defa alacağı 3 ek kart için geçerli olacağı aktarıldı.

Kampanya, tüm başvuru kanallarından yapılan ek kart başvuruları için geçerli olduğu belirtilen duyurunun devamında Kampanya dönemi içerisinde ek kart başvurusunda bulunan ve Bankamızdan ilk defa ek kart sahibi olacak müşterilerimize ek kartlarıyla tek seferde yapacakları 100 TL ve üzeri harcamalarına 100 TL Bankkart Lira verileceği aktarıldı.

KAMPANYANIN AYRINTILARI

Kampanyanın ayrıntılarına ilişkin yapılan duyuruda şu ifadelere yer verildi:

Bir müşteri kampanya dönemi içerisinde en fazla 3 ek kart başvurusu için Bankkart Lira kazanabilecektir. Her bir ek kartı ile yapacağı tek seferde 100 TL ve üzeri harcamasına 100 TL, toplamda 3 ek kart için 300 TL Bankkart Lira kazanabilecektir.

300 TL Bankkart lira kazanımı için 3 ek kartı ile de harcama yapılması gerekmektedir. Harcama yapılan ek kartlar için Bankkart Lira yüklemesi yapılacaktır.

Kampanya kapsamında Bankkart Lira verilecek işlemler peşin veya taksitli yapılabilir.

Bankkart Liralar 10 Nisan 2023 tarihinde kartlara yüklenecektir.

Bankkart Lira yükleme sonrasında ek kartın 6 ay içerisinde iptal edilmesi durumunda yüklenen Bankkart Liralar geri alınacaktır.

Kampanya dönemi öncesinde mevcut olan ek kartların kampanya dönemi içerisinde kapatılarak yenilenmesi durumunda kampanyadan faydalanılamayacaktır.

DAHİL OLMAYANLAR

Mevcut ek kartlar ile yapılacak işlemler kampanyaya dahil değildir.

Sanal kart başvuruları kampanyaya dahil değildir.

Kampanya Bireysel Bankkart için geçerli olup, Bankkart Genç, Bankkart Başak ve Bankkart Business kartlar kampanyaya dahil değildir.

İptal, iade, Bankkart Lira kullanım işlemleri, nakit çekim işlemleri kampanya kapsamında değerlendirilmeyecektir.

Karta para yükleme işlemleri kampanyaya dahil değildir.

Kampanya döneminde yapılan işlemlerin iade edilmesi durumunda verilen Bankkart Liralar geri alınacaktır.

Müşterinin Bankkart Kumbarasında yeterli Bankkart Lira bulunmaması durumunda kalan tutar hesap özetine borç yansıtılacaktır.