Editörün SeçtikleriEkonomiGenel

PTT üzerinden aylık 1.200 TL ödeme yapılacak: Şubat ayı bitmeden paranızı alın! İşte başvuru ekranı

Yeni destek paketine ilişkin detaylar belli oluyor. Başvurular e-Devlet üzerinden alınacak! PTT aracılığıyla aylık 1.200 TL verilecek. Başvurusu onaylanan vatandaşlar ise aylık olarak 1.200 TL’sini alabilecek. İşte detaylar

Yeni destek paketi için harekete geçildi. Yapılan açıklamada terörden etkilenen vatandaşlara herhangi bir yaş sınırlaması yapılmadan aylık 1.200 TL destek verileceği açıklandı. Başvuruların ise başladığı duyuruldu.

DETAYLAR AÇIKLANDI

Terörden etkilenen ve gazi yakınlarına aylık olarak 1.200 TL verilecek. Ödemelerin yapılması iin ise hak sahibi olacak vatandaşların e-Devlet üzerinden başvurması gerektiği ifade edildi. Başvurulara ilişkin detaylar da açıklandı.

BAŞVURULAR E-DEVLET ÜZERİNDEN

Yaş sınırlaması olmadan gerekli şartı sağlayan vatandaşlara 1.200 TL destek verilecek. ÖDeden yararlanmak isteyenlerin TC kimlik numarası ile birlikte gazi yakını olduğunu belirten bir evrak ile başvuru işlemleri yapılabilecek.

ÖDEMELER AYLIK OLARAK YAPILACAK

Başvuruda bulunan vatandaşlara düzenli olarak ödeme yapılacak. Aylık olarak 1.200 TL şeklinde yapılacak bu ödemeler terörden etkilenen kişilere ve gazi yakınlarına verilecek.

ÖDEMELER AYLIK OLARAK YAPILACAK

Bu yardım paketi kapsamında sadece bir kere başvurmanın yeterli olduğu ödemeler aylık olarak PTT hesaplarından alınabileceği belirtildi ve terör mağdurlarının ve gazi yakınlarının olumsuz anlamda etkilenmesini önlemek ve manevi anlamda çöküntüye uğramalarını engellemek amacıyla devlet bu konuda destek sağladığı aktarıldı.