Gündem

Ünlü şarkıcı Haluk Levent o paylaşıma bu kez sessiz kalmadı “Beni Harcadınız!”

Ahbap vakfı’nın kurucusu ünlü isim Haluk Levent sosyal medyada yaptığı her paylaşımı ile olay oluyor. Zor durumda kalan insanlara yardım etmesi düşkün ve yaşlı kişilere el uzatması ile insani yönü sanatçı kimliğinin önüne geçiyor.

Gençlerle olan diyaloğu oldukça kaliteli ve ilgili şekilde ilerleyen Haluk Levent sosyal medyayı da etkin kullanıyor. Son olarak yaptığı bir paylaşım herkesi şaşırttı ve yüzlerde tebessüm oluşturdu.

“BENİ HARCADINIZ!”

İstanbul büyükşehir belediye başkanı Ekrem İmamoğlu’nun Bilecik belediye başkan Vekili Melek Mızrak Subaşı’nı ziyaret ettiği o kareler sosyal medyanın gündeminde geniş yer buldu. Bir anda popülerleşen Subaşı için yapılan övgü ve yorumlar o kadar çok çoğaldı ki tüm sosyal medyanın konuştuğu tek konu haline geldi. Haluk Levent ise bu durumdan şikayetçiydi. Esprili bir yaklaşımla bir anda gündem olan o ismin resmini ve kendi resmini paylaşarak “Beni harcadınız” ifadesini kullandı.

GENÇLİK FOTOĞRAFINI PAYLAŞTI!

Haluk Levent’in mizahi yaklaşımda paylaştığı gençlik fotoğrafı gündeme damga vurdu. Şu anda 54 yaşında olan 1968 doğumlu Levent Türk rock müziğinin bilinen ve tanınan ismi kurduğu vakıf ile de bir hayırseverdir. 1993 yılında çıkardığı albüm sonrası son olarak 2021 yılında Vasiyet isimli bir albüm çıkarmıştır. 2006 yılındaki Elfida parçası ise ona ait popüler bestelerden biridir.

Bütün bir hafta konuşulan o isim için Haluk Levent kendi fotoğrafını da paylaşarak esprili dille “Nankörler” dediği paylaşımında şu sözlere yer verdi:

“Neymiş Melek Mızrak Subaşı güzelmiş de başkan olmalıymış. 2 dakikada beni harcadınız. Benim gibi bir yakışıklıyı ve dünya güzelini” dedikten sonra gençlik fotoğrafını ekledi. Yaptığı bu paylaşım bir anda sosyal medyada onlarca beğeni ve yorum aldı.