Editörün Seçtikleriİş İlanlarıKamu PersonelleriKpss B Memur Alım İlanlarıPersonel AlımıSağlık Personeli

Kamu hastanesine acil hastane personeli alınıyor: KPSS 55 puanı olanlara müjde! BAŞVURULAR SONA ERİYOR

Kamu hastanesi acil bir duyuru yayımladı. Gelen bir son dakika haberine göre KPSS 55 puanla memur alımı yapılacağı duyuruldu. Başvuruların bugün başladığı ve 6 Şubat tarihine kadar devam edeceği belirtildi. Kamu hastanesi personel alım detayları ve merak edilen detaylar haberimizde.. Alımlar Harran Üniversitesi’ne yapılacak.

Kamu hastanesinde çalışmak isteyenlere güzel haber geldi. Yapılan açıklamaya göre KPSS 55 puanla personel alınacak. Çeşitli kategoriler için yapılacak alımlarda adayların taşıması gereken şartlar da belirtildi.

ALIM YAPILACAK MESLEK GRUPLARI

Yapılan açıklamaya göre alım yapılacak meslek grupları şu şekilde:

30 hemşire, 1 fizyoterapist, 3 röntgen teknisyeni, 14 sağlık teknikeri, 1 mühendis, 20 büro personeli, 20 koruma ve güvenlik görevlisi ve 20 temizlik görevlisi alımı yapılacaktır.

Hemşire alımı: 20 ilgili bölüm lisans ve 10 lise mezunu adaylardan alım yapılacaktır. Adayların en az 1 yıl hastaneler de hemşire kadrosun da çalışmış olması gerekmektedir.

Fizyoterapist alımı: başvuru yapacak olan adayların ilgili fakülteden Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon veya Fizyoterapi ve Rehabilitasyon bölümlerinden birinden mezun olması gerekmektedir.

Röntgen Teknisyeni: Adayların Radyoloji veya Tıbbi Görüntüleme Teknikleri bölümünden önlisans mezunu olması gerekmektedir.

Sağlık Teknikeri; önlisans bölümlerinden Anestezi veya Anestezi Teknikerliği, Sağlık Laboratuvarı, Tıbbi Laboratuvar, Tıbbi Laboratuvar Teknikleri veya Laborant ve Veteriner Sağlık ve Ağız Diş Sağlığı veya Ağız ve Diş Sağlığı mezun olan 5 yıl deneyimi olanlar başvuru yapacaklardır.

Mühendis Alımı: Biyomedikal Mühendisliği bölüm mezunu alımı yapılacaktır.

Büro personeli alımı: Büro Yönetimi ve Sekreterlik, Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı, Sekreterlik veya Büro Hizmetleri ve Yönetici Asistanlığı bölüm mezunu; 15 önlisans ve 5 lisans mezunu aday alımı yapılacaktır.

Güvenlik Görevlisi Alımı; 20 önlisans bölüm mezunu Özel Güvenlik ve Koruma, Savunma ve Güvenlik, Güvenlik, Kamu Güvenlik ve Asayişin Sağlanması, Güvenlik ve Koruma veya Mülkiyet Koruma ve Güvenlik bölüm mezunlarından alım yapılacaktır.

Temizlik personeli alımı: 35 yaşını tamamlamamış 5 kadın ve 15 erkek lise mezunu personel alımı yapılacaktır.

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Başvurular 20 Şubat 2023 ve 6 Mart 2023 tarihleri arasında yapılacaktır. Adaylar başvurularını Şanlıurfa Harran Üniversitesi resmi web sitesi üzerinden e-devlet şifreleri ile yapacaklardır. Elektronik başvuru dışında başvuru yapılmayacaktır.