Genel

Bihter Filmi kadrosu sonunda tamamlandı! Yeni Bülent ve Nihat kim oldu? Adnan Bey’in yeni oğlu ile Peykerin kocası…

Kanal D ekranlarında gösterime girdiği andan itibaren ortalığı kasıp kavuran Halit Ziya Uşaklıgil’in ölümsüz eseri Aşk-ı Memnu’nun senaryolaştırıldığı dizi 2023 yılında yepyeni bir formatla dijital platformda yeniden seyircisiyle buluşuyor. Bu kez ismi Bihter olarak planlanan filmin çekimleri ise 21 Mart tarihinde başlıyor.

Bihter filmi oyuncu kadrosu sonunda netleşti. Uzun süredir beklenen Bülent ve Nihat’ı canlandıracak oyuncular da belli oldu. Ana karakterler olan Bihter, Adnan, Behlül ve Firdevs’in açıklanmasının ardından yan karakterler için bekleyiş devam ediyordu. Sonunda müjdeli haber geldi.

SON EKLENEN OYUNCULAR KİMLERDİ?

Filmde Adnan’ın küçük olduğunu canlandıracak olan Bülent’i Mert İnce’nin canlandıracağı söylendi. Kuzgun dizisiyle ön plana çıkan İnce, Farah Zeynep Abdullah ile birlikte Bergen filminde  rol almıştı.

Filmde Nihat rolünü ise Mertcan Tekin üstleniyor. Başrol oyuncusu Adnan karakterini Osman Sonant can verecek. Bihter’i ise Farah Zeynep Abdullah yönlendirecek. Behlül’ü Boran Kuzum, Firdevs Hanım’ı Hande Ataizi, Nihal’i ise Helin Kandemir canlandıracak. Evin uşağı Beşiri Lorin Merhart, çocukların dadısı Matmazeli Ebru Özkan, Firdevs Hanım’ın büyük kızı Peyker’i ise Nezaket Erdem canlandıracak.

FİLM NEREDEN İZLENEBİLECEK?

Filmin çekimleri 21 Mart tarihinde başlayacak olup yalnızca Netflix’te yayınlanacağı ifade edildi. Aşk-ı Memnu dizisi ilk kez 4 Eylül 2008 tarihinde Kanal D de yayınlanmaya başlamış ve iki sezon boyunca devam etmiştir. Dizinin son bölümü ise 24 Haziran 2010 tarihinde yayınlanmıştır. Romantik ve drama türündeki bu televizyon dizisi için başrollerde Kıvanç Tatlıtuğ, Hazal Kaya, Selçuk Yöntem, Beren Saat ve Nebahat çehre rol almıştır.