Gündem

Araç sahipleri için sevindirici haber! Motorin için indirim yolda! Bu geceden itibaren 71 kuruşluk indirim…

Döviz kurlarındaki dalgalanma ile brent petrol fiyatları ile alakalı olarak akaryakıt ücretlerindeki değişimler devam etmekte. Araç sürücülerinin oldukça yakından takip ettiği benzin ile motorin fiyatları da bu hafta içinde birçok kez değişime uğradı.

BRENT PETROLDA 80 DOLARA KADAR DÜŞTÜ

Son olarak sektör kaynakları tarafından elde edilen bilgilere göre, iniş ile çıkışlı devam etmekte olan fiyatlarla alakalı olarak araç sahipleri için sevindirici bir haber gelmiş oldu. Brent petrol ’da düşüş 80 dolar seviyesinde olarak gerçekleşmiş oldu.

MOTORİN İÇİNDE 71 KURUŞLUK İNDİRİM BEKLENTİSİ

Bu çerçevede gece yarısından itibaren motorin grubu için 71 kuruşluk indirim beklentisi var. Benzin grubu içinse herhangi bir şekilde değişen durum söz konusu olmadı. Motorin için bu geceden itibaren indirim haberi için beklentiler oluşmuş durumda. Motorine 71 kuruşluk bir zam beklentisi var. Ancak benzin grubundan şu an için herhangi bir şekilde değişim bahsi yok. İndirim ya da zam haberleri gündeme gelmedi. Motorin için bir miktar indirim beklenirken, benzin gurubunda durumunda ne olacağı merak edilmekte. Öte yandan ise motorin için beklenmekte olan zammın gelip gelmeyeceği, beklentileri karşılayıp karşılamayacağı da merak edilmekte. Şimdilik motorin için 71 kuruşluk indirim beklentisi gündemdeki yerini korumakta.

GÜNCEL AKARYAKIT FİYAT LİSTESİ

İstanbul için motorin litre fiyatı ortalama olarak 21.59 TL’den satışı yapılmakta. İstanbul için benzinin litre fiyatı ise ortalama olarak 20.48 TL’den satışa çıkmakta. Gece yarısı motorin için gelebilecek olan bir indirim sonrasında bu rakamlarda değişme meydana gelecektir.

Gelecek olan indirimle beraber İstanbul’da 60 litrelik deposu olan bir araç için deposu bin 295 TL’ye dolarken bu fiyat indirim sonrasında bin 252 TL’ye düşmüş olacak. Böylece depoda 45 TL bir fark meydana gelmiş olacak.

Vatandaşların yoğun bir şekilde akaryakıt fiyatları için araştırması devam etmekte. Gelecek olan indirim haberi sonrasında sürücülerin yüzleri gülecek. Bu geceden itibaren gelecek olan indirim haberi için birçok sürücü merak içinde beklemekte.