Ekonomi

Emeklinin yüzü sonunda güldü! 10 bin TL destek ödemesi hesaplara otomatik geçiyor! Tek şart…

Maddi zorlukları içerisinde ay sonunu getirmekte zorlanan emekliler için bankaların belirli dönemlerde başlattığı kampanyalar büyük destek sağlıyor. ING Bank’ın emekliye özel başlattığı promosyon kampanyası 10 bin TL’ye kadar nakit ödemeden faydalanma fırsatı sunuyor. Üstelik tek bir şart aranıyor.

ING Bank EYT’lilere özel güncellediği yeni promosyon kampanyası ile 15 Mayıs tarihine kadar taahhüt veren tüm müşterileri için 10 bin TL’ye kadar ödeme yapıyor. Toplamda 8 bin 500 TL nakit promosyon ödemesinin yanı sıra ek kampanyalarla bu rakam 10 bin  TL’ye yükseliyor. Emekli maaşına göre promosyon rakamı değişebiliyor.

ING BANK’IN EMEKLİYE ÖZEL FIRSATLARI

Emekli maaşını ING Bank’tan alanlar online EFT ya da Havale transferinde ek ücret ödemiyor. İlk kez kredi kartı başvurusunda bulunanlar 1 yıla özel kart aidatı ödemiyor. Zor durumda olan emekli için 5 bin TL’ye kadar Taksitli Nakit Avans fırsatı da sunuluyor. Üstelik banka üzerinden kredi kullanmak isteyen her emekli için sunulacak ihtiyaç kredisi faiz oranı %1.54’ten başlatılıyor.

ING 8.500 TL PROMOSYON BAŞVURU ŞARTLARI NELERDİR?

Nakit promosyon ödemesinden faydalanacak olanların 3 yıl boyunca ING Bank’ta kalma sözü vermesi yeterli oluyor. Alınacak ilk maaşın hemen ardından otomatik olarak promosyon tutarı hesaba yatırılıyor. EYT kapsamında ilk kez emekli olacaklar e-devlet sistemi üzerinden ya da SGK bürolarına giderek emekli maaşı taşıma işlemini gerçekleştirebilir. Yapılacak başvuru sonrası 8 bin 500 TL promosyona ek olarak her otomatik fatura ödeme talimatına 500 TL toplamda 1.500 TL ödeme alınabiliyor.

ING GÜNCEL PROMOSYON ÖDEME TABLOSU

ING Bank’ın güncel nakit promosyon ödemesi rakamları aşağıdaki listeden takip edilebilir:

  • 3.500 TL’ye kadar alınan emekli aylığına 5.100 TL
  • 3.500 TL – 7.500 TL arası alınan emekli aylığına 5.950 TL
  • 7.500 TL – 10.000 TL arası alınan emekli aylığına 7.650 TL
  • 10.000 TL ve üzeri alınan emekli aylığına 8.500 TL