Editörün SeçtikleriGündemSpor

Bir süredir ortalarda yoktu! Mesut Özil’den kötü haber

Gelen bir son dakika haberine göre ünlü futbolcu Mesut Özil’den kötü haber geldi. Sosyal medya üzerinden açıklama yapan Özil, futbolu bıraktığını açıkladı. Yaşadığı sakatlıklar sebebi ile futbolu bırakma zamanının geldiğini hissettiğini belirten Özil’in açıklamaları haberimizde..

Özil, sosyal medya hesabı üzerinden futbolu bıraktığını, “Uzun süren düşüncelerin ardından futbolu bıraktığımı açıklıyorum. 17 yıl boyunca profesyonel futbolcu olmak bir ayrıcalıktı. Bu fırsat için kendimi minnettar hissediyorum. Ancak, geçtiğimiz haftalarda ve aylarda uzun süreli sakatlıklar yaşadım. Futbolu bırakmamın zamanının geldiğini hissettim” şeklinde duyurdu.

34 YAŞINDA KARİYERİNİ NOKTALADI

Real Madrid, Arsenal gibi takımların yanı sıra Fenerbahçe ve Başakşehir gibi takımlarda forma giyen Mesut Özel yaşadığı ağır sakatlıklar sonrasında kariyerini sonlandırdığını açıkladı. 34 yaşındaki Özil’in aldığı karar şu şekilde:

“Uzun süren düşüncelerin ardından futbolu bıraktığımı açıklıyorum. 17 yıl boyunca profesyonel futbolcu olmak bir ayrıcalıktı. Bu fırsat için kendimi minnettar hissediyorum. Ancak, geçtiğimiz haftalarda ve aylarda uzun süreli sakatlıklar yaşadım. Futbolu bırakmamın zamanının geldiğini hissettim”