Editörün SeçtikleriGündemİş İlanları

SAĞLIK BAKANLIĞI KURA SONUÇLARI: İl il işçi alım sonuçları! Sağlık Bakanlığı İŞKUR kura sonuçları

Geçtiğimiz günlerde Sağlık Bakanlığı personel alım başvuruları sona ermişti. Dün ise Sağlık Bakanlığı kura çekimi başladı. Bugün 18.00’e kadar devam edecek olan Sağlık Bakanlığı İŞKUR kura sonuçları sona erdi mi? Sağlık Bakanlığı kura sonuçları açıklandı mı? Çeşitli illerde sona eren kura sonuçlarını adaylar nasıl öğrenecek? İşte detaylar..

Sağlık Bakanlığı kura çekimi dün sabah saatlerinde başladı ve bugün mesai bitiminde sona erecek. Bugün Manisa, Konya, Kocaeli, Kahramanmaraş, Niğde gibi pek çok il için kuralar çekilecek. Kura çekimi sonrasında sonuçların yayınlanması bekleniyor.

İL İL ÇEKİMLER YAPILDI

Sağlık Bakanlığı dün Youtube kanalı üzerinden yayınlandığı yayında Adana, Adıyaman, Afyonkarahisar, Ağrı, Amasya, Ankara, Antalya, Artvin, Aydın, Balıkesir, Bilecik, Bingöl, Bitlis, Bolu, Burdur, Bursa, Çanakkale, Çankırı, Çorum, Denizli, Diyarbakır, Edirne, Elazığ, Erzincan, Erzurum, Eskişehir, Gaziantep, Giresun, Gümüşhane, Hakkari, Hatay, Isparta, Mersin, İstanbul, İzmir, Kars, Kastamonu, Kayseri, Kırklareli, Kırşehir illeri için çekimleri gerçekleştirdi.

SAĞLIK BAKANLIĞI İL İL İŞÇİ ALIM SONUÇLARI

Sağlık Bakanlığı 26 Nisan kura çekimi bugün 09.00’da başladı. Saat 18.00’de ise kuranın sonuçlanması bekleniyor. Kura sonuçlarının bugün iscisonuc.saglik.gov.tr adresi üzerinden yayınlanması bekleniyor. Saat 22.00’den sonra sonuçları sorgulayabilirsiniz.

BUGÜN ÇEKİLİŞİ YAPILACAK İLLER

26 Nisan 2023 (Çarşamba) günü kura çekilişi yapılacak olan iller:

Kocaeli, Konya, Kütahya, Malatya, Manisa, Kahramanmaraş, Mardin, Muğla, Muş, Nevşehir, Niğde, Ordu, Rize, Sakarya, Samsun, Siirt, Sinop, Sivas, Tekirdağ, Tokat, Trabzon, Tunceli, Şanlıurfa, Uşak, Van, Yozgat, Zonguldak, Aksaray, Bayburt, Karaman, Kırıkkale, Batman, Şırnak, Bartın, Ardahan, Iğdır, Yalova, Karabük, Kilis, Osmaniye, Düzce. (Kura çekilişi saat 10:00’da Kocaeli ili ile başlayarak il trafik koduna göre sıra ile çekilecek olup, en son Düzce ili için çekiliş yapılarak tamamlanacaktır.)