Editörün SeçtikleriGenel

Ünlü isimden 17 yaşındaki baldıza cinsel saldırı! Eşi de biliyormuş: “Hayat enerjik düşük” deyip 3 defa..

İstanbul’da korkunç bir olayın yaşandığı iddia edildi. Kartal’da bionerji uzmanı olduğu ifade edilen 52 yaşındaki G.A. 17 yaşındaki baldızı H.K’ya “Hayat enerjik düşük” diyerek 3 defa cinsel istismarda bulunduğu iddia edildi. İfadesi alınan 17 yaşındaki H.K “Olaydan ablamın da bilgisi vardı” diyince ablası Z. A ve eniştesi G.A tutuklandı.

Olay İstanbul’un Kartal Esentepe Mahallesi’nde meydana geldi. İddiaya göre ailesi ile birlikte yaşayan H.K polise giderek geçtiğimiz şubat ve mart ayında eniştesi G.A eşi olan ablası Z.A’yı ziyaret ettiğini söyledi. Burada korkunç bir olay yaşadığını iddia eden 17 yaşındaki genç kız kan donduran olayı anlattı.

“SENİN HAYAT ENERJİN DÜŞÜK”

Korkunç olayda iddiaya göre eniştesinin kendisine “Senin hayat enerjin düşük terapiye ihtiyacın var” diyerek 3 defa cinsel istismarda bulunduğunu söyleyen H.K. durumu polislere anlattı. Olaydan ablasının da haberi olduğunu ifade etmesi sonrasında ekipler eniştesi ve ablasına gözaltına aldı.

ÇİFT CEZAEVİNE GÖNDERİLDİ

Emniyetteki sorgu sonrasında “Çocuğun cinsel istismarı” suçlaması ile adliyeye sevk edildi. Buradan tutuklanan çift cezaevine gönderildi.