Gündem

Adalet Bakanı Bozdağ'dan Terörle Mücadele Açıklaması

 Adalet Bakanı Bekir Bozdağ, Yozgat Emniyet Müdürlüğüne başsağlığı ziyaretinde bulundu.


Bakan Bozdağ, burada gazetecilere yaptığı açıklamada, Türkiye’nin dört bir yanında olduğu gibi Yozgat’ta da 2 şehit polis memurunu Hakk’a uğurladıklarını söyledi.

Bütün şehitleri rahmet, minnet, şükran ve dua ile yad ettiğini dile getiren Bozdağ, Yozgat Emniyet Müdürlüğüne de başsağlığı dilemek amacıyla geldiğini belirtti.

Bozdağ, Türkiye’nin terörle mücadelesini bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da etkin, kararlı, netice alıcı bir şekilde sürdüreceğini ifade ederek, şöyle konuştu:

“Hiçbir terör saldırısı, Türkiye’nin terörle mücadele azmini kıramayacaktır, kararlılığını ortadan kaldıramayacaktır, milletimizin birliğini bozamayacaktır, vatanımızı bölemeyecektir, kardeşlik hukukuna zarar veremeyecektir, Türkiye’nin istikrarını yok edemeyecektir. Milletimiz ve devletimiz bir ve bütün olarak var olmaya ve güçlü olmaya devam edecektir. Terör, terör örgütleri, teröristler eninde sonunda kaybedecektir. Türkiye her daim olduğu gibi kazanacaktır. Bu mücadelede görev yapan emniyet mensuplarımıza, askerlerimize ve diğer bütün güvenlik güçlerimize başarılar diliyorum. Rabbim daima onları korusun, muhafaza etsin. Milletimiz, Hükümetimiz, devletimiz, güvenlik güçlerimiz terörle mücadeleye kararlı bir şekilde devam edecektir. Terör örgütlerinden, teröristlerden ve terörden Türkiye arındırılana kadar bu mücadele sürecektir.”

Bakan Bozdağ, daha sonra Yozgat adliyesini ziyaret ederek Başsavcı Ahmet Ataman ile görüştü.

Kamupersoneli.net – AA