Emniyet Personeli

2016 Polis Şark Tayinleri Ne Zaman Açıklanacak? Polis Şark Tayinleri Neden Açıklanmıyor?

Emniyet Genel Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren Polisler Son birkaç aydır Şark atamalarının çıkmasını bekliyor.

Bakanlar Kurulu tarafından yürürlüğe konulan “Emniyet Hizmetleri Sınıfı Mensupları Atama ve Yer Değiştirme Yönetmeliği”’nin 3. Maddesinde yer alan bilgiye göre genel atama dönemleri Mayıs ve Haziran ayları olarak belirlenmişti. Fakat Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından herhangi bir  açıklama henüz yapılmış değil.

İstanbul ilinde görev yapan 22 bin polise şark görevi Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından 2016 yılının Şark tayinleri için İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne gönderilen bildiride, 22 bin polis memuru ve rütbelinin “Şark hizmeti” dönemi geldiği ve bu konuda hazırlık yapılması gerektiği bildirildi. Gönderilen yazıda, polislerden hangi ili talep ettikleri ve İstanbul’da kalmak isteyenlerin mazeretlerini bildirmeleri hakkında bilgi istendi. Mazeret bildirimlerinin ardından kaç emniyet görevlisinin Şark’a tayin edileceği belirlemesi yapılacak.

Emniyet Genel Müdürlüğünden henüz bir açıklama gelmezken alınan duyumlara göre polislerin şark atama tayinlerinin 3 Mayıs Cuma günü açıklanması bekleniyor. Şark Tayin atamaları açıklanır açıklanmaz haberdar olmak için kamupersoneli.net android uygulamasını cep telefonunuza indirebilirsiniz.

İşte Emniyet Genel Müdürlüğü Tarafından İlan Edilen Duyuru

İstanbul’da görevli 22 bin polise doğu görevi 

Emniyet Genel Müdürlüğü tarafından 2016 yılının Şark tayinleri için İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne gönderilen yazıda, polislerden hangi ili talep ettikleri ile İstanbul’da kalmak isteyenlerin mazeretlerini bildirmeleri istendi. Mazeret bildirimlerinin ardından kaç emniyet görevlisinin Şark’a tayin edileceği belirlenecek. 1 Mayıs’ta Baş komiser, komiser ve polis memurlarının, 1 Haziran’da ise emniyet müdürü ve emniyet amiri rütbesindeki personel tayinleri belli olacak.

Bir Yorum

  1. Esimin psikolojisi bitti iki yildir doguda görevli hicbir duzenimiz yok nereye yerlesicez onu dahibilmiyoruz..ev icinde huzurumuz kalmadi bekleyiz stresinden.aciklayin artik