Adalet Personeli

Adliyelere Zabıt Katibi Alımında Şartlar Nasıl Olmalıdır?

Abdulhamit Gül katıldığı bir TV programında personel alımı bekleyen adaylara müjdeli haberleri vermişti. Bakan Gül açıklamalarında Bakanlık bünyesinde zabıt katibi ve infaz koruma memuru açığının doldurulacağını ifade etti.

Adliyelerin bünyesinde zabıt katibi alımına ilişkin Adalet Bakanı Abdulhamit Gül’ün açıklamalarını kamupersoneli.net olarak ziyaretçilerimizle paylaşıyoruz.

“İSTİHDAM OALCAKTIR”

“Hem adli personel, hem de cezaevi personeli konusunda ihtiyaçlarımız var. Bu konuda da Maliye Bakanlığımız, Başbakanlığımız ve hükümetimiz ile birlikte yürütülen çalışmaları, en yakın zamanda ihtiyaçlarımızı giderecek şekilde kamuoyuna duyuracağız. Hem zabıt katibi adli personeli için, hem de cezaevi personeli için ihtiyaçlarımızı inşallah gidereceğiz. Bu konuda bir istihdam olacaktır.”

GENEL ŞARTLAR NASIL OLMALIDIR?

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül’ün personel alımı açıklamasının ardından adaylar heyecanlı bir şekilde ilanın yayımlanmasını beklemeye başladılar. Adaylar bu süreçte sitemize çeşitli konularda geri bildirim göndererek zabıt katibi alımlarına ilişkin taleplerini belirttiler. Kamupersoneli.net olarak zabıt katibi alımı genel şartlarında olması gerekenleri ve adayların taleplerini alıyoruz. Sizlerde sayfanın alt kısmından yorum yaparak genel şartların nasıl olması gerektiğini belirtebilirsiniz. 

KAMUPERSONELİ.NET | ÖZEL HABER

Bir Yorum

  1. Kpss puanı için lise önlisans ve lisans ayrımı olsun herkes aynı puanla alınmasın çünkü aynı sınava girilmiyor

  2. 35 yaş sınırı kaldırılsın şu anda kamuda 35 yasında çalışan pek çok memur var

  3. Adalet mezunlari olsun on parmak klavya 65 puan olsa çok iyi olur en azindan adalet mezunlari niye o bölüm okuduklarin bilsinler

  4. 70 puan barajından bıktık artık ya,şunu ya 65 puana çeksinler ya da 90 kelimeyi en azından düşük alanlar için 120 ya da daha fazla vuruşa tekabil edecek şekilde değitirsinler.