Personel Alımı

EGM En Az Lise Mezunu KPSS Puanı İle Kadrolu Memur Alımı İçin Başvurular Sona Eriyor !

Emniyet Genel Müdürlüğü yayımladığı ilanı ile kendi bünyesinde görevlendirmek üzere kadrolu memur alımı yapacağını duyurdu. Söz konusu personel alımında en az lise mezunu olmak ve KPSS’den belirtilen puana sahip olmak gerekmektedir. EGM personel alım ilanı için başvurular bugün sona eriyor. İlan hakkında tüm detayları ziyaretçilerimizle paylaşıyoruz.

Emniyet Genel Müdürlüğü geçtiğimiz günlerde bir ilanını yayımladı ve hizmetli kadrosu için kadrolu personel alımı yapacağını duyurdu. Emniyet Genel Müdürlüğü söz konusu ilanını Devlet Personel Başkanlığının resmi web adresi üzerinden yayladı. DPB üzerinden yayımlanan ilanda 27 kadrolu personel alımı yapılacağı ifade edildi. 

BAŞVURULAR SONA ERİYOR

Söz konusu ilana başvurular bugün sona eriyor. İlana başvuru yapacak olan adaylar Kamupersoneli.net olarak aşağıda paylaştığımız başvuru kılavuzunda belirtilen belgeler ile ulundukları İllerin İl Emniyet Müdürlüğü Personel Şube Müdürlüğüne şahsen olarak başvurularını gerçekleştireceklerdir.

GENEL ŞARTLAR

Emniyet Genel Müdürlüğü kadrolu personel alımına başvuru yapacak olan adayların “Türk vatandaşı olmak, 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48’ inci maddesinde belirtilen şartları taşımak, Sağlık Yönetmeliğinde belirtilen sağlık şartlarını taşımak, güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması sonuçları olumlu olmak, kamu haklarından mahrum olmamak, eğitim seviyelerinden mezun olmak ve özel şartlar kısmında belirtilen sertifikaların bulunması, herhangi bir ortaöğretim kurumundan mezun olmak KPSSP-94 puan türünden en az 70 puan almış olmak” şartlarına haiz olmaları gerekmektedir.