İş İlanları

İşkur Üzerinden Hasta Danışmanı ve Hasta Kayıt Kabul Görevlisi Alımı Yapılıyor

Türkiye İş Kurumu işçi ile işveren arasında köprü görevi görmeye devam ediyor. 

Özel sektör firmaları başta olmak üzere çok sayıda firma ve kamu kurumu İşkur üzerinden yayımladıkları ilanlar ile personel alımı yapıyorlar. Söz konusu personel alımlarında yer alan ve iş sahibi olmak isteyen adaylar tarafından dikkat çeken kadroları haberimizde derledik. İşte detaylar,

ALIM YAPILACAK KADROLAR

İşkur’un resmi internet sitesi üzerinden yayımlanan personel alım ilanlarında en az lise mezunu olmak kaydıyla farklı eğitim seviyelerinden mezun adayların başvuru yapabilecekleri pozisyonlar bulunuyor. 

İşkur üzerinden yayımlanan bu pozisyonlar arasında, Hasta Danışmanı kadrosu için 176, Hasta Kabul-Kayıt Görevlisi kadrosu için 125, Hasta ve Yaşlı Bakım Elemanı için 165 ve Hasta Bakımı Teknisyeni kadrosu için 5 alım ilanı bulunuyor. 

BAŞVURU KOŞULLARI

İlan edilen bu pozisyonlara başvuru yapacak adayların ilanı yayımlayan kurum ya da firma tarafından belirlenen başvuru koşullarına haiz olması gerekiyor. Bu koşullar her ilan için farklılık göstermekte olup genel olarak sizlere aşağıda aktarıyoruz. 

Kadroların gerekliliklerine göre belirlenen eğitim seviyesinden mezun olmak, Vardiyalı çalışma sistemine ayak uydurmak, Takım çalışmasına yatkın olmak, alım yapılacak şehirde ikamet etmek ve edebilecek olmak ve erkek adaylar için askerlik görevini yapmış olmak, yapmış sayılmak veya tecilli olmak Bilgisayar ve Office programlarını etkili bir biçimde kullanabilmek, görevibi düzenli yapmaya engel teşkil edecek sağlık sorunu bulunmamak. 

İlanı yayımlayan kurumlar bu şartların dışında adaylardan kendilerine göre belirledikleri bazı özel şartlar talep edebilirler. Söz konusu bu şartlara haberimizin altında yer alan bağlantı aracılığıyla ulaşabilirsiniz. 

İLANLARA DAİR DETAYLAR

İşkur üzerinden yayımlanan Hasta Danışmanı kadrosu, Hasta Kabul-Kayıt Görevlisi, Hasta ve Yaşlı Bakım Elemanı ve Hasta Bakımı Teknisyeni kadrolarına başvurular İşkur üzerinden yapılacak. 

İlana başvuru yapacak adaylar öncelikle aşağıda yer alan bağlantıya tıklayarak İşkur İş İlanları sayfasına ulaşacaklar. Açılan sayfada yer alan meslek bölümüne hangi kadrodan yayımlanan ilanlara bakmak istiyorlarsa o kadronun adını yazıp ara butonuna basacaklar. İlanlara ulaşan adaylar kendilerine uygun ilanları tek tek inceleyebilir ve elektronik olarak başvuru yapabilirler. 

İş İlanları Sayfasına ulaşmak için TIKLAYINIZ

Kamupersoneli.net – ANKARA

Bir Yorum

  1. Hasta kabul sertifikam var ama işe almıyorlar yardımcı olursanız sevinirim

  2. Hasta kabul sertifikam var ama işe almıyorlar yardımcı olursanız sevinirim

  3. Hasta kabul sertifikam var yardımcısı olabilir misiniz

  4. İyi valla biz üniversite bitirelim. Millet kurs sertifikasıyla işe girmeyi düşünsün

  5. benim hasta kabul seftikam var bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevınırim

  6. Hasta kayít kabul işlemleri kursu bilgisayar op bilgisayarlı muhasebe sertifikaları var 39 yaşındayım.lise mezunuyum
    Dönmenizi beklerim

  7. Slmlar 39yaşındayım lise meyzunuyum hasta kayıt işlemleri sertifikalarım var.
    Uygunsa çalışmak isterim
    05415370812

  8. Merhabalar hasta kabul sertifikam var çalışmak istiyorum rica etsem yardımcı olur musunuz.