Ekonomi

Açıklama Geldi ! 40 Bin Kişiye İstihdam Sağlanacak

Altınova Tersane Girişimcileri A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü Fazıl Uzun çeşitli açıklamalarda bulundu ve istihdam konusu hakkında önemli değerlendirmelerde bulundu.

Altınova Tersane Girişimcileri A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü Fazıl Uzun Altınova bölgesinde yakın komşularla birlikte 37 adet dev tersanenin bulunduğunu ifade etti. Ayrıca Fazıl Uzun açıklamalarında bölgedeki tersanelerde 14 bin civarında kişinin çalıştığını ifade etti.

40 BİN İSTİHDAM AÇIKLAMASI

Konu ile ilgili olarak Fazıl Uzun açıklamalarında kapasiteler arttığında 40 bin civarında insanın bölgede çalışacağını tersanelerin 2022’ye kadar tamamen doluluğunu yurt dışından alınan siparişlerle tamamen dolmuş vaziyette olduğunu vurguladı.

Altınova Tersane Girişimcileri A.Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Şükrü Fazıl Uzun konu ile ilgili olarak açıklamalarında bu sayının daha çok artacağını Türkiye’de inşa ve tamir işlerinin çok kaliteli zamanında teslim edilen ürünlerin fiyat uygunluğunun da Türkiye’nin bu konudaki cazibe merkezi haline gelmesine sebep olduğunu ifade etti.

KAMUPERSONELİ.NET – ANKARA