Ekonomi

Bankadan müşterilerine kolaylık! Ödemeler ve taksitler 3 ay erteleniyor!

İzmir depremi, İzmir ve çevresindeki illerde yaşayan vatandaşları olumsuz olarak etkiledi. Deprem sırasında evi ve işyerleri zarara gören TEB müşterilerine bankadan kolaylık geldi. Buna göre kredi geri ödeme ve taksitler 3 ay boyunca ertelendi.

3 AY BOYUNCA ERTELENDİ

TEB açıklamasında 3 ay boyunca vatandaşların kredi geri ödeme ya da taksitlerinin 3 ay boyunca talep etmeleri halinde ertelenebileceğini duyurdu.

Bankadan müşterilerine kolaylık! Ödemeler ve taksitler 3 ay erteleniyor!

BANKANIN YAPTIĞI AÇIKLAMA

TEB İzmir’de depremden kötü etkilenen müşterilerine kolaylık sunacağını şu açıklamayla duyurdu:

“TEB İzmir’de depremden olumsuz etkilenen müşterilerine kolaylık sağlıyor.

Türk Ekonomi Bankası (TEB), 30 Ekim Cuma günü İzmir ve civarında yaşanan depremden evi ya da işyeri hasar gören müşterileri için gerekli kolaylığı ve desteği sağlayacağını açıkladı.

TEB, talep etmeleri durumunda bireysel, işletme ve KOBİ müşterilerinin vadesi gelen borçlarının ödenmesinde, ertelenmesinde, yapılandırılmasında gerekli kolaylık ve desteği sağlayarak, bireysel müşterilerin kullandıkları tüketici kredilerinin taksitlerini ve ekstresi gelen kredi kartı ödemelerini, işletme ve KOBİ müşterilerinin de kredi geri ödeme veya taksitlerini 3 aya kadar faizsiz erteleyeceğini belirtti.

TEB müşterileri depremden etkilendiklerini kanıtlayan belgelerle çalıştıkları TEB Şubelerinden başvurularını yapabilecekler”