Teknoloji

Bir Telefondan Çok Fazlası "LG G5" İncelemesi

 Türkiye’nin en çok satılan akıllı cep telefonu markaları arasında yer alan LG yeni modelini satışa sundu. Uzun süredir reklam çalışmalarına devam edilen LG G5 inceleme değerlendirmelerinde 5 yıldız ortalaması ile dikkatleri üzerine topluyor. 

Markanın bu kadar tutulmasındaki en önemil nedenlerden biri ise benzer özelliklere sahip olan markalara oranla çok daha düşük fiyatlarla satılması. Özellikle de rakip firmanın yeni satışa sunduğu modeline 3 bin 500 lira değer biçerken LG G5 fiyatı olarak başlangıç seviyesinin 2 bin 800 lira olarak uygulanması büyük takdir topluyor.  

LG G5 teknik özellikleri incelendiğinde 5.3 büyüklüğe sahip son derece geniş bir ekrana sahip olduğu görülürken yüksek kamera özellikleri de dikkat çekiyor. LG G5 ön kamera olarak 8 MP bir kamerayı tercih ederken son derece kaliteli resimler ve HD filmler çekmenizi sağlayacak olan LG G5 arka kamera ise 16 MP çözünürlüğe sahip. 

Yüksek kamera çözünürlüğü özelliğine ek olarak karanlık ortamlarda dahi çok net resimler çekmenizi sağlayacak olan LED flash, panoramik çekim, HDR ve otomatik odaklama gibi özellikler de kamera destekleniyor. LG G5 işletim sistemi olarak ise en son Android sürümü olan Android™ 6.0, Marshmallow işletim sistemi kullanılıyor.