Kpss'siz Personel Alım İlanları

Diyarbakır Valiliği 742 Çarşı ve Mahalle Bekçisi Alımı Başvuruları Devam Ediyor

Diyarbakır Valiliği Bekçi Alımı Başvuru işlemlerine büyük rağbet var. 6 Nisan 2016 tarinde bir çok il ve ilçe için çarşı ve mahalle bekçisi alımı ilanları Devlet Personel Başkanlığı resmi internet sayfasından yayımlanmıştı. Alım ilanlarına 3 haftadır büyük bir ilgi olduğu gelen haberler arasında.

40 Kontenjan için  Binlerce Başvuru Yapıldı

Kısa süre önce Şanlıurfa bekçi alımı için belirlenen 40 kontenjana binlerce başvuru yapıldığı belirtilmişti.  Diyarbakır Bağlar, Bismil, Çermik, Çınar, Dicle, Çüngüş, Egil, Ergani, Hani, Kayapınar, Kocaköy, Kulp, Lice, Silvan, Sur , Yenişehir için toplam olarak 742 Çarşı ve Mahalle Bekçisi istihdam edilecek.

Başvurular için gerekli belgeler

Başvuru Dilekçesi , Nüfus cüzdanı fotokopisi , Okul Diploma veya Tasdiknamesi aslı veya kurumca tasdikli örneği , Askerlik Durum belgesi ,4.5 X 6 ölçülerinde 6 adet fotoğraf , Adli Sicil Beyanı , Gerekmesi halinde Lisede hazırlık okuduğuna dair beyanı

Başvuru Yapacak Adaylar için örnek dilekçe ;

VALİLİK/KAYMAKAMLIK MAKAMINA

07 Mayıs 2016 tarihinde yapılacak olan Çarşı ve Mahalle Bekçi alımı Sınavına katılmak istiyorum. Gerekli belgeler ekte sunulmuştur. Sınav yerine gidiş – dönüş ve zaruri masrafları ile sınavı kazandığım takdirde sağlık kurulu raporu almak üzere yaptığım masrafların tarafıma ait olacağı ve bu konuda herhangi bir talepte bulunmayacağım. Beyan ettiğim bilgilerin doğruluğunu ve yanlış bilgi verdiğim ya da bilgilerimi gizlediğim takdirde bundan doğacak hukuki sorumluluğu ve sonuçlarını kabul ediyorum. Arz ederim.

A D R E S :

Adı Soyadı :

T.C. No:

İrtibat Cep No :

Gereğinin Yapılmasını ARZ Ederim.

Bir Yorum