DünyaKültür-sanat

Ölüm onu uykuda yakaladı! Ünlü isim film çekimi sırasında sette uyurken hayatını kaybetti!

67 yaşındaki ünlü oyuncu Ray Liotta film çekimi sırasında sette uyuduğu sırada hayatını kaybettiği açıklandı. Goodfellas filmi ile tanınan ünlü ismin ölüm haberi tüm sanat camiasını yasa boğdu. Gelen bilgiye göre Dominik Cumhuriyeti yetkilileri ünlü isim ölüm haberini doğruladı.

Yayına hazırlanan Tehlikeli Sular filmi için Dominik Cumhuriyeti’nde film çekiminde olan Liotta’nın uykusunda öldüğü açıklandı. Gelen bilgiye göre ünlü oyuncunun doğal sebeplerden hayatını kaybettiği belirtiliyor.

Ünlü aktörün dün uykusunda hayatını kaybettiği, doğrulamadan sonra haberin bugün duyurulduğu ifade ediliyor.

ÖLÜM HABERİ DOĞRULANDI

Film çekimi için ada ülkesi Dominik Cumhuriyeti’nde olan Liotta’nın ölüm haberi ada yetkilileri tarafından doğrulandı. Martin Scorcese’nin Sıkı Dostlar filmi ile büyük üne kavuşan Ray Liotta, Düşler Tarlası, Hannibal, Güçlüler Bölgesi gibi filmlerde rol almıştı.

2023 yılında gösterime girmesi planlanan the Cocaine Bear filmindeki rolünün çalışmaları biten ünlü oyuncunun 23 yaşında bir kızı vardı.

RAY LİOTTA KİMDİR?

Ray Liotta ya da gerçek adıyla Raymond Allen Liotta 18 Aralık 1954 yılında Newark, New Jersey’de dünyaya geldi.

ABD oyuncu, yapımcı ve seslendirme sanatçısı Ray Liotta çok sayıda yapımda yer aldı. 1989 yapımı Düşler Tarlası’nda (özgün adı Field of Dreams) canlandırdığı Joe Jackson rolü ve 1990 yapımı Sıkı Dostlar’da (özgün adı Goodfellas) canlandırdığı Henry Hill rolü ile bilinen Liotta, aynı zamanda Grand Theft Auto: Vice City video oyununda Tommy Vercetti’yi seslendirmiştir. Liotta; Vahşi Bir Şey (özgün adı Something Wild, bu filmde oynadığı rolle Altın Küre Ödülleri’ne aday gösterildi), Kanunsuz Giriş (Unlawful Entry), Güçlüler Bölgesi (Cop Land), Hannibal, Blow, John Q, Kimlik (Identity), Gözüm Üstünde (Observe and Report), Kibarca Öldürmek (Killing Them Softly), Babadan Oğula (The Place Beyond the Pines), Evlilik Hikayesi (Marriage Story) ve Mavinin Tonları (Shades of Blue) gibi yapımlarda da rol almıştır.