Editörün SeçtikleriEkonomi

Müjdeli haber geldi! Herkes hemen hesaplarını kontrol etsin: 1.100 TL ödemeler başladı

Milyonlarca emekli bayram ikramiyelerine ilişkin son dakika gelişmelerini yakından takip ediyordu. Gelen bir son dakika haberine göre müjdeli haber geldi. Herkes hemen hesaplarını kontrol etsin. 1.100 TL’lik bayram ikramiyesi ödemeleri başladı. Yapılan ödemelerde ilk 1 Temmuz tarihinde aylık alan memur emeklilerinin ikramiyeleri yatırılacak.

Ülkemizde yaşayan 13 milyon emekli nefeslerini tuttu. İkramiye ödemeleri başladı. Ödemeler 8 Temmuz tarihine kadar planlı bir şekilde devam edecek.

8 TEMMUZ TARİHİNE KADAR TAMAMLANACAK

Emeklilerin bayram ikramiyeleri ödenmeye baladı. Emeklilerin maaş aldığı tarihe göre ikramiye ödemeleri de yatırılacak. 2 Temmuz tarihinde başlayan ödemeler 8 Temmuz tarihine kadar tamamlanacak.

1.100 TL HESAPLARA AKTARILIYOR

Geçtiğimiz bayramlarda ilk olarak bin TL olarak ödenen daha sonra 1.100 olarak ödenen bayram ikramiyeleri hesaplara aktarılmaya başlandı. Memur emeklileri için kurban bayramı ikramiyesi 2-5 Temmuz tarihleri arasında yatırılacak.

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı’nın açıklamasına göre maaş günü 1 Temmuz olan 4/C’li memur emeklilerinin ikramiyeleri 2 Temmuz tarihinde alacak. Maaş tarihi 2-5 Temmuz arası olan 4/C’li memur emeklileri, ikramiyelerini yine aynı tarihte alacak.

BANKA HESAPLARINDAN ÖDEMELERİNİZİ ÇEKEBİLİRSİNİZ

İşçi Emeklilerine Ödemeler 5-6 Temmuz’da Yapılacak4/B’li Bağ-Kur emeklileri için ise ikramiye ödemeleri 7 Temmuz’da yapılacak. Maaş tarihleri 17-21 Temmuz arasında olan 4/A’lı işçi emeklileri için ikramiye ödemeleri 5 Temmuz’da yapılacak. 22-26 Temmuz’da maaş alanlara ise ikramiyeleri 6 Temmuz’da ödenecek. Ödemeleri yapılan kişiler banka hesaplarından ödemelerini çekebilecek.