Emniyet Personeli

20 Bin Polis Özel Harekat ( PÖH ) Alımı Ne Zaman Yapılacak ? ( İşte Detaylar )

10 Bin PÖH Alımı İçin Süreç Başladı 

Emniyet Genel Müdürlüğü Polis Akademisi Başkanlığı tarafından duyurulan ve İçişleri Baknı Sn. Süleyman Soylu tarafından da dile getirilen 10 bin Polis Özel Harekat alımı süreci başladı.  

10 Bin PÖH Alımı Başvuruları İki Defa Ertelendi 

Özel Harekat Polisi alımları hakkında başvurular 2 Kasım 2016 tarihinde başladı. Ayrıca Polis Akademisi tarafından ilk olarak başvuruların 10 Ekim 2016 tarihinde başlayacağı duyuruldu. Daha sonra başvuruların ileri bir tarihe ertelendiği ve 17 Ekim 2016 tarihinde alınacağı ifade edildi. Bunun ardında Polis Akademisi Başkanlığının resmi web adresinde yaşanan teknik bir arızadan dolayı başvuruların alınamayacağı başvuruların 2 Kasım 2016 tarihine ertelendiği bildirildi. 

20 Bin PÖH Alımı Ne Zaman Başlayacak ?

20 bin Özel Harekat Polisi alımı için süreç netleşmedi. Milliyetçi Hareket Partisi İstanbul Milletvekili Arzu Erdem yaptığı açıklamada ” 20 bin Özel Harekat Polisi daha alınacağı söyleniyor ” ifadelerin kullanmıştı. Ancak konu henüz gündeme getirilmedi. 

20 bin PÖH alımı hakkında herhangi bir açıklama yapıldığında sizleri detaylı olarak bilgilendireceğiz. 

Kamupersoneli.net – ANKARA

Bir Yorum

  1. İnşAllah buda 10 bin gibi olmaz 89 luları insandansayarlar bu sefer

  2. İnşAllah 1989 lara 10 bin alımda olduğu gibi haksızlık yapılmaz inşAllah hakmızı istiyoruz

  3. Ankarada yapilan komser yard sinavinda 2bin kisi alinmasina ragmen yedeklere kalirken nedense trabzonda yapilan polislik sinavinda 10bin kisi alinmasina ragmen arti kpss ve spor iyi oldugu halde mulakatta yedeklere dahi kalamadik bunun sebebini coook merak ediyor ve uzuluyorum

  4. Filoryada girdigim her mulakatta elenmemi ve cevremde giren herr fakir fukara cocunun elenmesini ve 1.78 boyumla bugun 3 kez anlamsiz bir sekilde elenmemi anlamiyorum farz etki ben problemliyim bu gune kadar filoryada 1tanidigım gecsin yaaaa yok arkadas yok bize yer yok bu sistemdeee

  5. minimum bayan lise mezun alımalr gerçekleştirilsin.Pöh te tanınan hakkı istiyoruz lütfen