Akademik Personel Alım İlanları

Gümüşhane Üniversitesi Öğretim Üyesi Alımı Yapıyor!

Gümüşhane Üniversitesi, yayımladığı bir ilan ile kadrosunda eksik bulunan fakültelerinde görevlendirmek üzere akademik personel alımı yapacağını açıkladı. 

ALIM YAPILACAK KADROLAR

* Doçent

* Yardımcı Doçent

GENEL AÇIKLAMALAR VE BAŞVURU EVRAKLARI

* Doçent kadrolarına başvuracak adaylar dilekçelerinde, başvurdukları anabilim dalını belirterek, ekinde 2 adet fotoğraf, nüfus cüzdan örneği, lisans, yüksek lisans, doktora mezuniyet belgeleri ve doçentlik sınavını başardığına ilişkin belgenin onaylı örnekleri ile özgeçmiş, yayın listesi ve yayınlardan oluşan dosyayı 4 takım halinde Personel Daire Başkanlığına vereceklerdir.

* Yardımcı Doçent kadrolarına başvuracak adaylar dilekçelerinde başvurdukları anabilim dalını ve sınava girecekleri yabancı dili belirterek (Yabancı Dil Başarı Belgesi olanlar ekleyeceklerdir.) ekinde, 2 adet fotoğraf, nüfus cüzdan örneği, diploma ( lisans, yüksek lisans, doktora veya uzmanlık belgelerinin onaylı örnekleri ) ile birlikte özgeçmiş, yayın listesi ve yayınlarından oluşan dosyalarını 4 takım halinde vereceklerdir.

BAŞVURU SÜRECİ

* Gümüşhane Üniversitesi Rektörlüğü tarafından yayımlanan akademik personel alım ilanına başvurular ilanın yayımlanma tarihinden itibaren 15 gün içerisinde yapılacaktır.

* Yayımlanan ilan ile ilgili diğer detaylara ulaşmak için TIKLAYINIZ

Kamupersoneli.net – ANKARA