Adalet Personeli

80 Baro 130 Bin Avukata Elektrik İndirimi Geliyor!

Avukatların indirimli elektrik kullanmalarını sağlayacak düzenleme TBB ile elektrik dağıtım şirketleri Gediz ve Aydem arasında yapılan anlaşmayla hayata geçiyor. Toplumun hukuki sorunlarının yanında avukatların meslekte gelişmelerini teşvik edecek ve sağlayacak her türlü tedbiri almak üzere faaliyet gösteren TBB, avukatlara elektrik indirimi sağlayacak anlaşmaya imza attı. Anlaşmadan TBB’ye bağlı 80 baro ve 130 bin avukatın yararlanması amaçlanıyor.  

80 Baro 130 Bin Avukata Elektrik İndirimi Geliyor!

Elektrik İndirimi İçin Kampanya! 

Düzenlemeyi bir kampanya çerçevesinde üyelerine sunan TBB, yaptığı açıklamada kampanyadan yararlanmak isteyen avukatların SMS ve elektronik posta yoluyla iletilecek başvuru formunu doldurabileceklerini veya Gediz ile Aydem elektrik şirketlerinin iletişim merkezlerini arayabileceklerini belirtti.   

Son Başvuru 29 Şubat! 

TBB’ye bağlı 80 baro ve 130 bin avukatın yararına kampanya ile sunulan hizmetten yararlanmak için son başvuru tarihi 29 Şubat. Kampanyadan yararlanacak avukatlar 12 ay süreyle sabit birim bedelli ve indirimli elektrik kullanabilecekler. Anlaşma, faturası 110 lira ve üzerinde olan ticari abone müşterileri için geçerli olacak. 

Feyzioğlu: “Meslektaşlarımıza Fayda Sağlayacak Çalışmalara Devam”  

TBB Başkanı Metin Feyzioğlu kampanyaya ilişkin yaptığı açıklamada, “Bu kampanyadan faydalanacak meslektaşlarımız, birim fiyatlarını sabitleyerek fiyat artışlarından etkilenmeden elektrik kullanma fırsatı elde edecekler. Bu iş birliğine vesile olan tüm çalışma arkadaşlarıma, Aydem ve Gediz Elektrik’e de katkılarından dolayı teşekkür ederim. Meslektaşlarımıza fayda sağlayacak çalışmalar yapmaya devam edeceğiz” değerlendirmesinde bulundu.