Adalet Personeli

Adalet Bakanlığı CTE Mazeret Atama Sonuçlarını Açıkladı

Adalet Bakanlığı Ceza ve Tevkifevleri Genel Müdürlüğü resmi internet sayfası üzerinden mazeret atama sonuçlarına dair bir duyuru yayımladı. 

Adalet Bakanlığı yayımladığı duyurusunda, Bakanlık Atamalı Personelin (Ceza İnfaz Kurumu Müdür ve 2.Müdürleri ile Denetimli Serbestlik Müdür ve Müdür Yardımcıları Hariç ) ve Taşra Atamalı personellerin mazeret atama sonuçlarının belli olduğu bildirdi. 

CTE MAZERET ATAMA SONUÇLARI BELLİ OLDU

Adalet Bakanlığı tarafından yayımlanan duyuru metninde 2018 Yılı Eylül Mazeret Kararnamesi kapsamında 1066 personelin atama talebinde bulunduğunu ancak atama koşulları nedeniyle 712 personelin talebinin değerlendirmeye alınmadığını duyurdu. Ayrıca atama komisyonunun atamalı personellerden bulunduğu unvanda tek olarak çalışan 16 kişinin talebi uygun olmasına rağmen kurumsal ihtiyaç nedeniyle karşılanamadığını açıkladı. 

Adalet Bakanlığı CTE tarafından yayımlanan mazeret atamalarına ilişkin duyuruda ayrıca atanma talep eden bakanlık ve komisyon atamalı toplam 1225 personelden 402 personelin atamasının yapıldığını duyurdu. Adalet Bakanlığı söz konusu duyurusunda ayrıca ataması yapılan personellere yeni görev yerlerinde başarı dileklerinde bulundu. 

Bir Yorum

  1. adalet bakanlığı personel alımı ilanını tam olarak ne zaman verecek , tüm gözler adalet bakanımızda , saygılar