Adalet Personeli

Adalet Baklanlığı Ankara Adliyesi Zabıt Katibi Alım Sonuçları Açıklandı!

Adalet Bakanlığı Ankara Adliyesi resmi internet sitesi üzerinden yayımladığı bir duyuru ile 104 zabıt katibi alım sonuçlarının açıklandığını duyurdu.

ANKARA ADLİYESİ ZABIT KATİBİ BAŞVURU SONUÇLARI AÇIKLANDI

Adalet Bakanlığı Ankara Adliyesi tarafından yayımlanan duyuruda, Adalet Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğünün Sözleşmeli Personel ilanı gereğince Ankara Adli Yargı İlk Derece Mahkemesi Adalet Komisyonu Başkanlğımıza 104 Sözleşmeli Zabıt Katibi alımı için sınav ilanı verildği vurgulanarak uygulamalı sınava katılamaya hak kazanan adayların belli olduğu duyuruldu.

Adalet Bakanlığı Ankara Adliyesi Tarafından Yayımlanan Duyuru Metni,

Adalet Bakanlığı Personel Genel Müdürlüğünün 17/08/2017 tarihli Sözleşmeli Personel ilanı gereğince Ankara Adli Yargı İlk Derece Mahkemesi Adalet Komisyonu Başkanlğımıza 104 Sözleşmeli Zabıt Katibi alımı için sınav ilanı verilmiştir. Sözleşmeli Zabıt Katipliği uygulama sınavına katılmaya hak kazanan 2080(104×20) adayın listesiEk-1 de, KPSS Puan sıralamasına giremeyen (ilk 2080 adayın arasına) adaylara ilişkin liste Ek-2 de ve Başvuru şartlarını taşımayan adayların listesi ise Ek-3 listede sunulmuştur.

Zabıt Katipliği uygulama sınavında kullanılacak olan klavye türleri; F ve Q Klavyelerdir. Adaylar kendileri ayrıca klavye getirmeyecektir. Sınav salonunda bulunan yukarda belirtilen klavyeler dışında kesinlikle başka bir klavye ile sınav yapılmayacak ve izin verilmeyecektir.

Sınava katılacak tüm adayların sınav tarihi öncesinde katılım listelerini incelemeleri ve ilgili sınav tarihi olan 30 Eylül 2017 Cumartesi günü saat 08:30-13:00 saatleri arasında F Klavye 14:00’dan sonra ise Q klavye sınavına girecek adayların gerekli yoklamanın yapılması için nüfus cüzdanı veya sürücü belgesi ile birlikte Ankara Adliyesi A Blok önünde hazır bulunmaları zorunludur.

Listenin yayınlandığı tarihten sonra sıralamayı etkileyecek ve değiştirecek başvuru geldiği taktirde (Komisyon Başkanlığımıza sehven gelmiş ve kayıt edilmiş olduğu tespit edilen başvurular) Komisyon Başkanlığımızca güncel liste yayınlanacaktır. Bu ilan adaylara tebliğ mahiyetinde olup, aday tespit listesinde adı geçen adayların adresini ayrıca uygulama sınavı gün ve saati ile ilgili tebligat yapılmayacağı, bundan sonraki süreçte sınavla ilgili ( nihai başarı listeleri, sonuçlar, sözlü mülakat tarihi, vs) duyurular Ankara Adliyesinin resmi web sayfasında yayınlanacaktır.