Adalet Personeli

CTE Malatya Adliyesi Zabıt Katibi, İKM ve Destek Personeli Alımı Başvuru Sonuçları Açıklandı

Malatya Adliyesinin resmi web adresi üzerinden bir duyuru yayımlandı. 

Yayımlanan duyuruda zabıt katipliği, mübaşir, infaz ve koruma memuru, sağlık memuru, sıhhı tesisat teknisyeni alımı başvuru sonuçlarının açıklandığı ifade edildi. Konu ile ilgili olarak tüm detaylar şöyle:

MALATYA ADLİYESİNDEN YAYIMLANAN DUYURU

Malatya Adli Yargı İlk Derece Mahkemesi Adalet Komisyonu tarafından Malatya Mülhakat Adliyelerinde sözleşmeli olarak çalıştırılmak üzere ZABIT KATİPLİĞİ, MÜBAŞİR ve Ceza İnfaz Kurumlarında çalıştırılmak üzere sözleşmeli İNFAZ VE KORUMA MEMURU, SAĞLIK MEMURU, SIHHI TESİSAT TEKNİSYENİ unvanlarında yapılacak olan sınavlara başvuruda bulunup, yapılan incelemede başvurularına ilişkin “KABUL” – “RET” şeklinde belirlenen listeler aşağıda ilan edilmiştir. İş bu ilan tebliğ mahiyetinde olup ayrıca posta ile tebliğ yapılmayacaktır.

İnfaz ve Koruma Memurluğuna müracaat eden adaylar için aday tespit listelerinde isimlerinin karşısında “KABUL” yazan adayların boy-kilo ölçümü 29/06/2018 tarihlerinde Malatya Adliyesi 5. Kat Toplantı Salonunda Saat: 09.00’da yapılacaktır. Adayların boy kilo ölçümü yapılacağı tarih ve saatte belirtilen yerde hazır bulunmaları gerektiği hususu ihtaren tebliğ olunur.

Sıralamaya giren İnfaz ve Koruma Memuru adayları boy kilo ölçümüne gelirken; diğer unvanlarda sıralamaya giren adayların ise 09/07/2018 tarihi mesai bitimine kadar aşağıda istenilen evrakları Malatya Adli Yargı İlk Derece Mahkemesi Adalet Komisyonu Başkanlığına elden veya posta yolu ile teslim etmeleri gerektiği hususu ihtaren tebliğ olunur.27/06/2018

NOT:    

1- İnfaz ve Koruma Memuru adayları boy kilo ölçümünün yapılacağı yerde belgelerini teslim edebilirler.

2- Zabıt Katipliği Uygulama sınavı 09/07/2018 tarihinde Saat: 09.00’da Malatya Adliyesi 4. Kat Soruşturma Bürosunda yapılacaktır.

3- BÜTÜN UNVANLARA AİT SÖZLÜ SINAV TARİHİ 16/07/2018 TARİHİNDE MALATYA ADLİYESİ İNTERNET SİTESİNDE İLAN EDİLECEKTİR. (http://www.malatya.adalet.gov.tr/)

SIRALAMAYA GİREN (İSİMLERİ KARŞISINDA KABUL YAZAN) ADAYLARIN TESLİM ETMESİ GEREKEN BELGELER:

1- Güvenlik Soruşturması ve arşiv araştırması formu (Güvenlik soruşturması ve arşiv araştırması formunun bilgisayar ortamında doldurularak 4 nüsha hazırlanması, fotoğrafların yapıştırılması ve bilgilerin doğru olduğunun bildirildiği kısmın aday tarafından imzalanması gerekmektedir. Formun alt kısmında bulunan “NÜFUS CÜZDAN SURETİNİ ONAYLAYAN” bölüm Malatya Adalet Komisyonu Başkanlığınca onaylanacaktır.) Formu teslim alınan adayın boy-kilo ölçümü yapılacaktır. (Bilgisayarınıza indirmek için tıklayınız)

2- Vukuatlı Nüfus Kayıt Tablosu Fotokopisi (4 adet)

3- Nüfus Cüzdan Fotokopisi (4 adet)

4- Adli Sicil Kaydı (4 adet)