Akademik Personel Alım İlanları

Bozok Üniversitesi 4 Akademik Personel Alıyor

Bozok Üniversitesi 4 Akademik Personel Alıyor

Devlet Personel Başkanlığı (DPB) tarafından Bozok Üniversitesi Rektörlüğünden Bozok Üniversitesi bünyesinde Yüksek Öğretim Kanunu, Öğretim Üyeliğine Atanma ve Yükseltilme kapsamında 4 akademik personel alımının yapılacağı duyuruldu. Üniversite bünyesinde tam zamanlı olarak görev yapacak akademik personeller, şartlarda ve hükümlerde belirtilen tüm maddeleri eksiksiz olarak taşıyor olmalı, belirtilen nitelikleri taşıyan kişilerin aynı zamanda da ibraz edebiliyor olmaları gereklidir.

ALINACAK PERSONEL SAYISI: 4 AKADEMİK PERSONEL

Branşlar: Radyoloji, Anatomi, Kalp ve Damar Cerrahisi, Klasik Arkeoloji olarak belirtilmiştir. Alınacak olan tüm personeller, yardımcı doçent kadrosundan başvuruda bulunacaklardır.

Radyoloji: Hizmet yükümlülüğü bulunmamak veya en fazla 3 ay bulunmak, radyolojik değerlendirmeler üzerinde çalışmış olmak şartları belirtilmiştir.

Anatomi: Mecburi hizmet yükümlülüğü en fazla 3 ay bulunmak veya bulunmamak, renalis orjini ve varyasyonları üzerine çalışmış olmak gerekmektedir.

Kalp ve Damar Cerrahisi: Aktif olarak kalp ve damar cerrahisi yapan bir merkezde, aktif olarak kalp ve damar cerrahisi ameliyatlarına katılmış olmakla beraber; hizmet yükümlülüğünün de en fazla 3 ay bulunması gerekmektedir.

Klasik Arkeoloji: Roma Dönnemi tapınak mimarisi ve kült konularında çalışmalar yapmış olması gerekli görülmektedir.

Başvurular ilgili fakültelere yapılacaktır. Adayların belirtilen başvuru niteliklerini taşımaları ve ibrazi zorunlu tutulmuştur. Aksi takdir de başvurular alınamayacak ve işlemleri de yürütülmeyecektir.

Son Başvuru Tarihi: 18 Nisan 2016 saat 17.00 olarak belirtilmektedir.