Askeri Personel

Jandarma Genel Komutanlığı 2017/10 Uzman Erbaş Alımı Mülakata Çağrılanlar Listesi

Jandarma Genel Komutanlığının resmi web adresi üzerinden bir duyuru yayımlandı. Yayımlanan duyuruda Jandarma Genel Komutanlığı uzman erbaş alımı  mülakata çağrılanlar listesinn açıklandığı ifade edildi. 

MÜLAKATA ÇAĞRILANLAR LİSTESİ AÇIKLANDI

Konu ile ilgili olarak Jandarma Genel Komutanlığı 2017/10 uzman erbaş alımı  mülakata çağrılanlar listesine aşağıdaki link üzerinden ulaşabilirsiniz. Tüm bunların yanı sıra adaylar  mülakata çağrılanlar listesine aşağıdaki link üzerinden T. C. Kimlik Numaralarını ve sistem sayı doğrulama kodunu girerek erişim sağlayabileceklerdir.

Mülakat Sonuçları İçin TIKLAYIN.

BAZI İLLER İÇİN AÇIKLANDI

Jandarma Genel Komutanlığı tarafından yayımlanan duyuruda iller bazında uzman erbaş alımı  mülakata çağrılanlar listesinin açıklandığı ifade edildi. Bu kapsamda Adana, Ankara, Van, Diyarbakır, Erzurum, İzmir, Giresun, İstanbul illeri için Jandarma Genel Komutanlığı 2017/10 uzman erbaş alımı  mülakata çağrılanlar listesinin açıklandığı ifade edildi.

KİMLER JÖH OLABİLİR?

Peki binlerce kişinin merak ettiği soru: Jandarma Özel Harekat (JÖH) nasıl olunur? Jandarma Genel Komutanlığı yayımladığı ilanlarında uzman erbaş alımlarında JÖH timi için alım yaptığı taktirde T.C. vatandaşı ve erkek olan, en az lise ve dengi okul mezunu olan, 20 yaşından gün almış olan ve 27 yaşını bitirmemiş olan, en az 164 cm boyunda, güvenlik soruşturmaları da olumlu olan kişiler Jandarma Özel Harekat için başvuru yapabilir.

Bir Yorum

  1. bu ankara ve cevresi ne alaka ben konyadan basvurdum bizimki yazmiyo yani sacmaliktan baska nisey deil bi

  2. manisadan başvurdum bende ama yok listelerde tekrar mı bekleyeceğiz

  3. yahu sınava girecek olanlar zaten ankaraya çağrılmadı mı? bu ne? birisi açıklayabilir mi?

  4. İzmir yok İzmir için Ankara veya İstanbul a bak orada olabilirsin

  5. Bütün illeri deneyin çıkar benimde öyleydi yerimi buldum

  6. Benim telefona msj geldi başvurunuz iptal edilmiştir diye ne demek bu? ??

  7. Benimde ismim çıkmadı neden olabilir bu tam liste değil mi ? Ondanmı yoksa başka sebeplermi var benim gibi bi çok kişide mağdur bu konuyla ilgili bi açıklama yaparmısınız

  8. İzmir de yapılacak olan sınavı iptal ettiler her ilden deneyin mutlaka ama çıkamzsa bir yer izmir linkini bekleyin

  9. Benim adim hiç bir ilde yok cikmadi hiç birinde acaba beni cagirmadilarmi bir sınraki beni kaldim acaba

  10. Birinci grup ne zaman açıklanır ki acaba biz hala beklemedeyiz güvenlik soruşturmasında

  11. bu ay oldu daha sözde cagıracaklar eylul -ekimmiş yeni başvuru alıyorlar şimdide ne yapacaz bi açıklama yapsalardı bari

  12. Bende bekliyrodum ama giriyorum hic birsey yazmiyor lutfen yardimci olurmusunuz

  13. Jandarma sayfasına bakiyorum hep eylül ekim de çağırılarak siniz diyo şimdide personel alim sayfası yine değişmiş e postadan bildirim gelecek mi bize yada mesaj olarakmi bildirilecek ? Bunu nasıl öğrene biliriz

  14. Arkadaşlar bende Konya'dan başvuru yapmıştım fakat Ankara'ya çağırılacağımız icin planı Eylül – Ekimde yapilacagini önbasvuru formunda belirtmişlerdi bu açıklanan liste neyin listesi gören duyan var mı acil bilgi !!!