Banka Personeli Alım İlanları

Abank Portföy Yöneticisi Personel Alımı Yapıyor

Abank, yayımladığı ilan ile Portföy Yöneticisi pozisyonunda personel alımları yapacağını duyurdu. Başvuru şartları ile diğer detayları ziyaretçilerimizle paylaşıyoruz:

Ticari Bankacılık Pazarlama segmentinde görev almak üzere; Portföy Yöneticisi pozisyonunda görev alacak personel alımı yapılacak. Alınacak personeller; bankanın Muğla’da bulunan şubelerinde sürekli/tam zamanlı olarak görevlendirilecek.

BAŞVURACAK ADAYLARDA ARANILAN ŞARTLAR

Adayların; 4 yıllık üniversitelerin ilgili bölümlerinden mezun olmak, Ticari Bankacılık uygulamaları ve ürünleri konusunda minimum 4 yıl şube deneyimi olmak, Mali analiz, kredi değerlendirme ve kredi teklifi hazırlama konularında tecrübeli olmak, hedef ve gelir odaklı çalışabilmek, analitik düşünebilen, iletişim becerisi gelişmiş, ikna kabiliyeti yüksek olmak, tercihen İngilizce biliyor olmak şartlarını taşımaları gerekiyor.

Ayrıca ekip çalışmasına yatkın olmak, planlama, yönetim ve organizasyon yetenekleri gelişmiş olmak ve erkek adaylar için askerlik hizmetini tamamlamış olmak da aranılan şartlar arasında yer alıyor.

ABANK TARİHÇESİ

Kurumsal, Ticari ve Bireysel Bankacılık alanlarında yenilikçi vizyonumuz, teknolojik altyapımız ve operasyonel mükemmellik standartlarımızla müşterilerimizin ihtiyaçlarına ve hedeflerine odaklanıyoruz

1991’den bu yana Türk bankacılık sektöründe hizmet veren ABank, 2013 yılında Katar’ın önde gelen bankalarından The Commercial Bank (P.S.Q.C.)’ın ana hissedar olması ve 19 Aralık 2016 tarihinde ise, yüzde 100 The Commercial Bank iştiraki haline gelmesiyle, ulusal ve uluslararası alanda önemli bir oyuncu olma yolunda kararlılıkla ilerliyor.

Fitch Ratings ve Moody’s gibi uluslararası kredi derecelendirme kuruluşları tarafından yapılan değerlendirme ile Türkiye’nin en yüksek kredi notuna sahip bankalarından birisi olarak tescil edilen ABank, The Commercial Bank (P.S.Q.C.)’ın güçlü sermaye yapısı ve Anadolu Grubu’nun Türkiye piyasalarındaki köklü uzmanlığından güç alıyor.

ABank, odaklı bankacılık stratejisi doğrultusunda Kurumsal, Ticari ve Bireysel Bankacılık alanındaki ürünleri ile en uygun çözümleri sunarak, müşterileri tarafından ilk tercih edilen banka olmayı hedefliyor.

İLAN BAŞVURULARI NASIL YAPILACAK?

Abank personel alım ilanına başvurular; https://goo.gl/DUf6kp linkini tarayıcınızın adres satırına kopyalayarak başvurunuzu tamamlayabilirsiniz.

KAMUPERSONELİ.NET – ANKARA