Banka Personeli Alım İlanları

Akbank Tecrübe Şartı Olmadan İşçi ve Personel Alıyor (Lise Önlisans ve Lisans Mezunu)

Akbank yeni yılın girmesiyle kadrosunda eksik bulunan birimlerine personel alımlarına devam ediyor. Kariyer siteleri üzerinden yayımladığı ilanında düzenli güncelleme yapan banka, çok sayıda şehirde tecrübeli veya tecrübesiz banka personeli alımı yapacağını duyurdu. 

Akbank tarafından yayımlanan banka personeli alım ilanlarında, açıklanan boş pozisyonlar, ilanlara başvuruda bulunacak adayların taşımaları gereken genel özellikler ve başvuruların nasıl yapılacağına ilişkin tüm detaylar şu şekilde,

ALIM YAPILACAĞI AÇIKLANAN BANKA PERSONELİ ALIM İLANI

Akbank personel alımlarını bir kariyer sitesi üzerinden yayımladığı ilan ile yapıyor. Personel alımlarına ilişkin yayımlanan ilanlarda, 42 açık pozisyonda çok sayıda alım yapılacağı belirtilirken alım yapılacak personel sayısına ilişkin net bir açıklama yapılmadı. 

Akbank’ın yayımladığı ilanda tüm Türkiye’den başvuru yapılacak kadrolar yer alırken ilanda açıklanan boş pozisyonlar şu şekilde bildirildi. 

İlana göre banka, Nakit Operasyon Yetkilisi, Çağrı Merkezi Yetkilisi, Gişe Yetkilisi, Şoför, Çağrı Merkezi Birebir Müşteri Uzmanı, Birebir Bankacılık Müşteri İlişkileri Yöneticisi, İç Kontrol Uzmanı (Yasal Uyum Kontrolleri), Yazılım ve Hizmet Satın Alma Yöneticisi, Telekomünikasyon ve Eğitim Satınalma Yöneticisi, Hazine İş/Teknik Analisti, İç Kontrol Uzmanı (Genel Müdürlük Kontrollleri), Yarı Zamanlı Takım Asistanı, Etkileşim Tasarımcısı, Görsel Tasarımcı, Strateji Yönetici Yardımcısı, Risk Yönetimi-Faiz&Likidite Yönetici Yardımcısı, Bilgi Güvenliği Siber Güvenlik Analisti pozisyonları yer alıyor. 

AKBANK PERSONEL ALIMI BAŞVURU KOŞULLARI

İstanbul, Kocaeli, Adana, Ankara, Mersin, Aydın, Bursa, Antalya, Samsun ve Muğla başta olmak üzere Türkiye geneli personel alımı yapacak olan Akbank yayımladığı personel alımlarına başvuruda bulunacak adayların, banka tarafından belirlenen başvuru koşullarını saplamalarını istiyor. 

Banka tarafından yayımlanan başvuru koşulları arasında, “Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, kadrolara ve unvanlara göre belirlenen yaş aralığında bulunmak, erkek adaylar için askerlik ile ilişiği bulunmamak, (askerliği yapmış olmak, muaf tutulmak veya tecilli olmak), kadrolara göre belirlenen eğitim seviyesinden mezun olmak (söz konusu ilanlarda lise, önlisans ve lisans mezunu adayların başvuruda bulunabileceği kadrolar yer almaktadır), Akbank tarafından son 6 ay içinde yapılmış başka bir işe alım sınavına katılmamış olmak, banka tarafından daha önce düzenlenmiş işe alım sınavlarının sözlü aşamasında başarısız kabul edilmemiş olmak ve ilanda yer alan kadroların gerektirdiği özel şartları taşımak” şartları yer alıyor. 

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

Haberimizin başında belirttiğimiz gibi, Akbank banka personeli ve işçi alımlarını kariyer siteleri üzerinden yayımladığı ilanlar ile yapmaktadır. Yukarıda aktardığımız ilanlara başvuruda bulunmak için öncelikle ilanın yayımlandığı kariyer sitesine üye olmanız gerekmektedir. Üyelik işleminin ardından, aşağıda vermiş olduğumuz link ile ilana ulaşabilir ve başvurunuzu yapabilirsiniz. 

Akbank personel alım ilanına ulaşmak için; https://goo.gl/hnvFbv

Kamupersoneli.net – ANKARA

Bir Yorum

  1. 37 yaşındayım lise mezunu ehliyetim b sınıfı YOZGAT tayim

  2. 37 yaşındayım kamu yönetimi mezunuyum iş arıyorum