Banka Personeli Alım İlanları

Denizbank Üst Düzey Yönetici Asistanı Alımı Yapıyor

Denizbank, yeni bir personel alım ilanı yayımlayarak üst düzey yönetici asistanı pozisyonunda personel alımları yapıyor. Başvuru şartları ve başvurulara ilişkin detayları ziyaretçilerimizle paylaşıyoruz.

Denizbank bünyesinde alınacak personeller, bankanın İstanbul Asya’da bulunan şubelerinde, sürekli/tam zamanlı olarak görevlendirilecek. Başvuru yapacak adaylardan en az 3 yıl tecrübeli olmaları isteniyor.

Alınacak personeller; bağlı bulunduğu yöneticinin takvim kontrolü, randevu, toplantı ve seyahat organizasyonlarını yapmak, konuklarının karşılanması ve ağırlanmasından sorumlu olmak, telefon ve mail trafiğini doğru, hızlı ve etkin bir şekilde yönetmek ve ünlük, haftalık, aylık programını takip etmek, gerekli düzenlemelerini yapmak ile yükümlü olacak.

ADAYLARDA ARANAN GENEL NİTELİKLER

Personel alım ilanına başvuracak adayların; üniversite mezunu olmaları gerekiyor. Adayların; çok iyi derecede İngilizce bilmeleri, MS Office programlarına hakim olmaları, en az 3 yıl tecrübeli olmaları, planlama ve organizasyon becerilerine sahip olmaları gerekiyor.

Sözlü ve yazılı iletişim becerileri gelişmiş adayların başvuruları kabul edilecek.

BAŞVURU SÜRECİ/YERİ ve ŞEKLİ

Denizbank personel alım ilanında talep edilen şartlara durumu uyan adayların başvuruları; 5 Şubat 2018 tarihine kadar alınmaya devam edilecek. Başvuru yapmak için https://goo.gl/Foo4Nz linkini tarayıcınızın adres satırına kopyalayabilirsiniz.

KAMUPERSONELİ.NET- ANKARA