Banka Personeli Alım İlanları

Garanti Bankası en az lise mezunu personel alacak

Garanti Bankası resmi internet sitesi üzerinden personel alımı yapacağını duyurdu. Peki, Garanti Bankası personel alımı ilanına kimler başvurabilecek? Garanti Bankası; İstanbul, Sivas ve KKTC’de personel alımının detayları aşağıda yer alıyor.

Alım yapılacak personel:

– Telefon bankacılığı müşteri temsilcisi
– Gişe asistanı
– Mobil grup asistanı
– Güvenlik görevlisi (en az lise mezunu)

Başvurua aranılan şartlar:

– Lisans ya da meslek yüksekokulu mezunuysanız, (güvenlik görevlisi alımları için lise mezunu olmak)
– Henüz 30 yaşını aşmadıysanız,
– Askerlik görevini fiilen yapmış veya muaf olmak

Başvuru tarihi ve yeri: Garanti Bankası personel alımlarında başvuru tarihi ve başvuru bitiş şeklinde bir ibare bulunmamaktadır. Adaylar istediği ilana aşağıdaki link üzerinden başvuru yapabilecektir.

4 Yorum

  1. 4 dersim var yaz okulu için 380 TL yatırdım. Covid olunca katılamadım.sokaga çıkmak 3500 TL cezası varken bizi Ayrı sınav salonunda sınav yapacağız diye sınava çağırdılar. Sanki sınav salonuna isinlanacagiz..
    Neyse 4 ders için tekrar 400 TL para yatırdım. İşi ticarete dökmüsler. Her mezun giden 400 TL demek

  2. On line sınav ayağına bedava diploma dağıtıldı, İnanmayan YÖK yüzyüze bitirme sınavı yapsın bakalım, dört yanlış bir doğruyu götürmesin! Yine de sınavdan geçebilecek kişi sayısı 4/2 olur

  3. 50 yaşındayım 4 yıllık Aöf bitirdim. Örgün eğitimlilere test ve klasik sınav yapıyorlar. Sonuçta bize sadece test yapıyorlar. 4 yanlış 1 doğruyu götürmesi yerinde bir karar, bu sayede gönül rahatlığıyla üniversite mezunuyum diyebiliyorum.