Banka Personeli Alım İlanları

İş Bankası Banka Personeli Alımı İçin İlan Yayımladı

İş Bankası İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğü, resmi internet sitesi üzerinden banka personeli alımına ilişkin yeni bir ilan yayımladı.

Banka tarafından yayımlanan personel alım ilanında açıklanan alım yapılacağı açıklanan pozisyonlar, personel alımlarında aranan genel başvuru şartları ve ilana ilişkin diğer detayları siz okuyucularımızla paylaşıyoruz. 

İŞ BANKASI PERSONEL ALIMLARI HANGİ ŞEHİRLERDE YAPILACAK?

İş Bankası yayımladığı personel alım ilanında, personel alımlarının farklı şehirlerde yapılacağını duyurdu. İlan metnine göre alınacak personeller, İstanbul, Ankara’da bulunan banka şubelerinde görevlendirileceği belirtildi.

İKİ FARKLI KADRODA PERSONEL ALIMI YAPILACAĞI AÇIKLANDI

İş Bankası İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğü, resmi internet sitesi üzerinden yayımlanan ilanlarda tek bir kadroda personel alımı yapılacağı duyuruldu. 

Yukarıda belirtilen şehirlerde görevlendirilecek personel alımları, Bilgi Teknolojileri Sistem Uzmanı pozisyonuna yapılacak. Banka tarafından yayımlanan ilan metninde alım yapılacak personel sayısına ilişkin net bir bilgi verilmedi.

PERSONEL ALIMLARI İÇİN AÇIKLANAN KOŞULLAR

İş Bankası yayımladığı  Bilgi Teknolojileri Sistem Uzmanı alım ilanı için düzenlenecek sınava başvuracak adayların belirlenen başvuru koşullarını taşımaları gerektiğini bildirdi.

İlan metnine göre alım yapılacak kadro için açıklanan şartları siz okuyucularımıza aşağıda aktarıyoruz. 

”Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, 4 yıllık eğitim veren bilgisayar, yazılım, elektrik elektronik, endüstri, istatistik, matematik, mekatronik, telekomünikasyon, bilişim ve enformatik alanlarındaki bölümlerinden mezun olmak, Kamu haklarından yoksun bulunmamak, affa uğranmış olunsa dahi, herhangi bir suçtan dolayı hapis cezasına hüküm giymemiş olmak, Herhangi bir kurum ya da kuruluşa karşı zorunlu hizmet yükümlülüğü taşımamak, Erkek adaylar için eylemli askerlik görevini tamamlamış olmak ve 30 yaşından küçük olmak”

Bu şartların yanı sıra adayların alınacak kadrolara göre belirlenen özel şartların da taşınması gerektiği bildirildi. 

BAŞVURULAR NE ZAMANA KADAR DEVAM EDECEK?

İş Bankası İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğü Bilgi Teknolojileri Sistem Uzmanı kadrosuna yapılacak alımlar için bir sınav düzenlenecektir. Adaylar sınava başvurularını ise ilan metinlerinde yer alan tarihlere göre yapmaları gerektiği belirtildi.