Banka Personeli Alım İlanları

İş Bankası Bilgi Teknolojileri Sistem Uzmanı Alıyor

İş Bankası, 9 Şubat 2017’de resmi sitesinde bir ilan yayımladı. Yayımlanan ilana göre; bankada görevlendirilmek üzere sınav esasıyla personel alımı yapılacak. Başvuru şartları, başvuru süreci, sınav detayları şöyle:

Alınacak Personel:

* Bilgi Teknolojileri Sistem Uzmanı

Genel Şartlar:

* İş Bankası personel alım ilanına başvuracak adayların; T.C. vatandaşı olmak, çok iyi derecede İngilizce bilmek, 30 yaşını doldurmamış olmak, erkek adaylar için askerlik görevini tamamlamış ya da tecilli olmak, üniversitelerin 4 yıllık eğitim verilen bilgisayar, yazılım, elektrik-elektronik, endüstri, istatistik, matematik, mekatronik, telekomünikasyon, bilişim ve enformatik alanlarındaki bölümlerinden mezun olmak, Türkiye’nin her yerinde görev yapmasına engel sağlık durumu olmamak, kamu haklarından mahrum olmamak şartlarına sahip olmaları gerekiyor. 

İlan detayları için TIKLAYIN.

Başvuru Süreci:

* İş Bankası personel alım ilanı başvuruları 27 Şubat 2017 Pazartesi günü saat 18.00’e kadar yapılacak. 

Sınav Süreci:

* Sınavın yazılı aşaması 4 Mart 2017 Cumartesi günü İstanbul ve Ankara’da gerçekleştirilecektir.

* Sınava Başvuru ve Davetler Sınava başvurular 27 Şubat 2017 Pazartesi günü saat 18.00’e kadar sadece ik.isbank.com.tr adresinde yer alan İş Başvuru Formu üzerinden yapılabilecektir.

* Sınavla ilgili tüm davet ve duyurular 1 Mart 2017 Çarşamba günü saat 18.00’den itibaren İş Başvuru Formu’nda yer alan Başvuru Durum Takip alanından yapılacaktır. Bu tarihten itibaren Başvuru Durum Takip alanının kontrol edilmesi önem taşımaktadır