Banka Personeli Alım İlanları

İş Bankası Farklı Şehirlerde En Az Lise Mezunu Personel Alımı Yapıyor

İş Bankası kadrosunda eksik bulunan şubelerinde görevlendirmek üzere personel alımı yapacağını duyurdu. İş Bankası’nın resmi internet sitesi üzerinden yayımlanan personel alım ilanında yer alan kadrolar, İş Bankası tarafından belirlenen aday şartları, ilanda yer alan kadrolara başvuru süreci ve ilana dair diğer detayların tamamını Kamupersoneli.net olarak aşağıda paylaşıyoruz. 

İŞ BANKASI PERSONEL ALIM İLANI

İş Bankası İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğü’nün internet sayfası üzerinden yayımlanan personel alım ilanı duyurusuna göre, banka iki farklı kadroda personel alımı yapacak. Bankanın yayımladığı personel alım ilanına göre, ilana başvuruda bulunan adaylara sınav uygulanacak. Uygulanan yazılı sınav sonucunda başaralı olan adaylar ise bankanın çeşitli şubelerinde istihdam edilecek. 

İş Bankası tarafından yayımlanan ve iki farklı kadro olarak açıklanan ilanda Bilgi Teknolojileri Teknisyeni ve Güvenlik Görevlisi pozisyonlarında alım yapılacağı duyuruldu. Alım yapılacak personel sayısına bilgilerde ise Bilgi Teknolojileri Teknisyeni kadrosunda bir kişi alınacağı belirtilirken güvenlik görevlisi kadrosunda sayı belirtilmedi.

BAŞVURU ŞARTLARI

İş Bankası iki kadro için ayrı ayrı başvuru koşulları yayımladı. Banka tarafından yayımlanan ve iki kadro içinde ortak olan şartlar arasında, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, 18 Ocak 1990 ve sonrasında doğmuş olmak, Erkek adaylar için tercihen eylemli askerlik görevini tamamlamış ya da en erken Şubat 2019 celp dönemine kadar tecilli ya da muaf olmak, Herhangi bir kurum ya da kuruluşa karşı zorunlu hizmet yükümlülüğü taşımamak, Sağlık durumu Türkiye’nin her yerinde görev yapmaya elverişli olmak. Kamu haklarından yoksun bulunmamak, Affa uğranmış olunsa dahi, herhangi bir suçtan dolayı hapis cezasına hüküm giymemiş olmak şartları yer alıyor. 

Güvenlik Görevlisi kadrosu için açıklanan özel şartlar kısmında ise, Özel Güvenlik Görevlisi, Şoför veya Operasyon Elemanı (Operasyon Destek Elemanı) Alım Sınavlarından birinin mülakat aşamasında başarısız sayılmamış olmak, En az lise veya ticaret meslek lisesi mezunu olmak, Boyu en az 175 cm. olmak 

Bilgi Teknolojileri Teknisyeni kadrosu için açıklanan özel şartlar kısmında, Meslek liselerinin Tesisat Teknolojisi ve İklimlendirme (Isıtma, Soğutma, Klima vb.) ve Bilişim Teknolojileri ile ilgili bölümlerinden mezun, tercihen Meslek Yüksek Okullarının ilgili bölümlerinden birini bitirmiş olmak, İstanbul (Anadolu Yakası) ilinde ikamet ediyor olmak, Bankamızın daha önce düzenlediği tekniker ve teknisyen alım süreçlerinin mülakat aşamasında başarısız sayılmamış olmak, Vardiyalı düzende çalışabilmek, Tercihen orta düzey veya üzeri İngilizce bilgisine sahip olmak,

BAŞVURU SÜRECİ

İş Bankası İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğü aracılığıyla yayımlanan personel alım ilanlarına başvuru süreci devam ediyor. 

Söz konusu ilanda alım yapılacağı açıklanan ilanlara detaylı bilgi için vermiş olduğumuz bağlantıyı kullanabilirsiniz.