Banka Personeli Alım İlanları

İş Bankası Güvenlik Görevlisi, Şoför ve Banka Memuru Alıyor

İş Bankası kadrosunda personel açığı bulunan farklı şehirlerde ki banka şubelerine personel alımı yapacağını duyurmuştu. Söz konusu alım ilanına başvuru süreci ise devam ediyor. 

İlana başvuruda bulunacak adayların bilmeleri gereken kadro detayları, başvuru süreci ve başvuruların nasıl yapılacağına dair ayrıntıları aşağıda aktarıyoruz. 

İŞ BANKASI PERSONEL ALIM İLANI

İş Bankası İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğü’nün internet sayfası üzerinden yayımlanan personel alım ilanında 3 pozisyonda alım yapılacağı bildirildi. İlana göre İş Bankası; İstanbul, Hakkari ve Van’da yer alan şubelere Güvenlik Görevlisi, İstanbul, Ankara, İzmir, Eskişehir, İskenderun ve Malatya’da yer alan şubelerine Şoför ve Düzce, Kocaeli, Gebze/Kocaeli, Kandıra/Kocaeli ve Sapanca/Sakarya da bulunan şubelerine ise Banka Memuru alımı yapacağını açıkladı. 

BAŞVURU KOŞULLARI

İş Bankası tarafından yayımlanan ilanda metninde adaylardan talep edilen başvuru koşulları da detaylı olarak ilan edildi. İş Bankası İnsan Kaynakları Genel Müdürlüğü tarafından belirlenen başvuru koşullarını sağlayan adayların başvuruları geçerli sayılacak. Başvuru şartlarını sağlamayan adayların yapacakları başvurular ise kabul edilmeyecek. Adaylardan talep edilen koşullar; 

Türk vatandaşı olmak, Sınav tarihi itibariyle 30 yaşını doldurmamış olmak (25 Temmuz 1988 ve sonrasında doğmuş olmak), Yayımlanan metinde yer alan eğitim şartlarını sağlamak, Alım yapılacak illerde ikamet etmek, Erkek adaylar için askerlik görevini yapmış olmak, muaf tutulmak yada tecilli olmak, Görevini yapmaya engel sağlık sorunu bulunmamak. Banka bu şartların yanı sıra ilan edilen 3 farklı pozisyon için ayrı ayrı özel şartlar talep ediyor. Bu özel koşulları haberimizin altında yer alan bağlantılar aracılığıyla görüntüleyebilirsiniz. 

BAŞVURULAR NASIL YAPILACAK?

İş Bankası Şoför, Güvenlik Görevlisi ve Memur alım ilanına başvuru süreci devam ediyor. İlan edilen her pozisyon için ayrı ayrı belirlenen başvuru süreçleri ise şu şekilde; Memur alım ilanına başvuru yapacak adaylar başvurularını 20 Temmuz tarihine kadar, Güvenlik Görevlisi için 16 Temmuz tarihine kadar yapacaklar. Şoför kadrosu için belirlenen son başvuru tarihi ise13 Temmuz olarak açıklandı. 

Bir Yorum