Banka Personeli Alım İlanları

DenizBank Gişe Görevlisi İş Başı Eğitim Programı ( DenizBank 2016 İş İlanları)

 DenizBank Gişe Görevlisi Eğitim Programının 10 günü Deniz Akademi’de, 3 ayı işbaşında uygulamalı olarak gerçekleşmektedir. Program sonunda başarılı olan kursiyerlere iş teklifinde bulunuyor DenizBank. 


DenizBank, Müşterilerin para yatırma, havale, eft işlemlerini gerçekleştirecek, çek ve senet tahsilatını, fatura işlemlerini ve döviz alım-satım işlemlerini yapacak kursiyerleri eğitim programına bekliyor. 

Banka deneyime önem vermemekte ve tam zamanlı personel aramaktadır.  Programı başarılı tamamlayan kursiyerleri İstanbul Avrupa-Anadolu Yakası’nda istihdam edecektir. 

Belirli bir yaş aralığı şartı koymayan DenizBank, kursiyerlerin eğitim durumlarının lise, meslek yüksekokulu mezunu ve öğrencisi, lisans mezunu ve öğrencisi, yüksek lisans öğrencisi ve mezunu olmasını istemektedir. 

Eğitim programı 5 içerikten oluşmaktadır; Deniz’i Keşfedelim, Kurumsal Kimlik, Bankacılığa Giriş, Gişede Satış Ürün Eğitimi, Kasa ve Muhasebe Uygulamaları.

Son olarak banka, DenizBank Gişe Görevlisi Eğitim Programını başarılı tamamlayan kursiyerlere iyi bir kariyer imkanı sağlamaktadır. İlana başvurmak, ayrıntıları incelemek için lütfen aşağıdaki linke bağlanınız. 

http://www.yenibiris.com/denizbank-a-s/gise-gorevlisi-isbasi-egitim-programi-is-ilani/685328

Kamu haberleri, güncel, siyasi, kültür sanat, teknolojik, bilimsel ve daha birçok konudaki olaylardan haberdar olmak için her zaman ki gibi kamupersoneli.net sitesini takip edebilirsiniz. Dünya’yı avuçlara taşıyan telefonlarınıza, android uygulamamızı yüklemeniz takip etmekte fayda sağlayacaktır. 

Kamupersoneli.net | Ankara