Genel

Abank VOV Hesap %14 Hoş Geldin Faizi Veriyor

Günümüzde birçok banka yeni gelen müşterilerine özel “hoş geldin faizi” adı altında uygun faiz miktarı ile kredi verme avantajı sunuyor. Hoş geldin faizi veren bankalar birbirleri ile bir rekabette yer aldıklarından dolayı, sürekli olarak bu fırsatları yenilemeye ve daha iyi hale getirmeye yönelik çalışıyorlar. Bu bankalar arasında son dönemin en popüler bankası olan Abank da yer almaktan kaçınmıyor. VOV Hesap ile birlikte vade gibi, vadeyi bekleme gibi bir sorununuzun olmadan, istediğiniz her zaman para yatırımı yapabilir ve ya var olan vadenizi bozmadan paranızı sorunsuz bir şekilde çekim yapabilirsiniz.

Abank VOV Hesaptan %14 Hoş Geldin Faizinin Avantajları

Vade olmadan yapılan sözleşme ile vadeli sözleşmede olan faizden yararlanır, faizin getirdiği parayı günlük olarak kazanırsınız.

Hesabınızda yapılan ilk açılımda hoş geldin faizi ismi ile verilen faizden yararlanabilirsiniz.

Olağan ve günü birlik yapılacak işlemlerinizi tek hesap üzerinden yapabilirsiniz.

Abank VOV hesap ile sözleşmede yer alan vade bozulmadan Havale/EFT, otomatik ödeme işlemlerinizi yapabilir, bireysel kredi, KMH ve kredi kartı için yapılacak ödemeleri okuyacağınız şekilde rahatça yapabilirsiniz.

Size fayda sağlayacak olan tanışma seçeneği ile Türk Lirası olarak yüzde 14, Amerikan Doları olarak yüzde 4, EURO olarak yüzde 1,50

Değişmeyen faiz oranı ise, Türk Lirası yüzde 8, Amerikan Doları yüzde 0,10, EURO olarak yüzde 0.05.

Abank VOV Hesaptan %14 Hoş geldin Faizinin Özellikleri

· Günlük olarak verilen vadeli sözleşme ile açılan hesap tasarrufludur.

· Abank’dan açacağınız ilk hesap ile birlikte bireysel hesap açan kişiler için sunulan avantajlı oranlardan faydalanabilecekler.

· Euro, dolar, Türk Lirası ve daha birçok çeşit dövizden hesap açabilirsiniz.

· Açacağınız ilk hesabınızda, bir defaya mahsus olmak ile beraber belirli olan bir sürede bu avantajlı oranlar sunulur.

· Sunulan avantajlı süre dolduktan sonra, hesabınızın faiz oranı VOV hesap normal faiz oranı olarak kalmaktadır. Var olan hesabı kapatıp, aynı faizden yaralanmak amaçlı yeni hesap açmanız halinde ikinci defa bu orandan yararlanamazsınız.