Genel

Akbank Üye İşyeri Olma Koşulları

14Temmuz 1950 de İstanbul’daki ilk şubesi açılmıştır. Daha sonda ise merkezi 1954 yılında İstanbul’a alınmıştır. Akbank’ın 937 şubesi vardır ve Türkiye’nin en büyük bankalarından birisidir. Müşterileri ile iletişimi yüksek olan banka ywni teknolojilerinde hizmetlerinde aktif şekilde kullanıyor.

Akbank Üye İşyeri olmak için işyerinizde yürüttüğünüz işe göre size uygulanacak koşullar farklılık gösterecektir. Bu konuda bilgi sahibi olmak için; Akbank Müşteri Hizmetlerini arayabilirsiniz.

Akbank üye işyeri olmak için yapılacaklar çok kolaydır. İşleriniz çok yoğun ise Akbank üye işyeri için Pos cihazınızı adresinize teslim edecektir. Bunun için yapmanız gereken birkaç işlem vardır. Akbank direkt internet ile Akbank Üye işyeri olmanın avantajlarından yararlanma şansını elde edebilirsiniz. Akbank Üye İşyeri olmak çok kolay size üye olmak için birkaç yol aşağıda gösterilecektir:

1. 4425’e SMS göndererek; “POS” yazıp “TCKN veya VKN NUMARASI” ve”FİRMA ÜNVANI” ile gönderebilirsiniz.

2. “Akbank Direkt İşim” üzerinden de POS cihaz isteğinizi bildirebilirsiniz.

3. Akbank Pos adresinizden bilgilerinizi girerek bankanın size ulaşmasını ve Pos isteğinizin gerçekleşmesini sağlayabilirsiniz.

Akbank Üye İşyeri Olmanın Avantajları

Akbank üye işyeri olduğunuzda Akbank size birçok kolaylık ve fırsat sağlayacaktır. Bunlar şu şekilde sıralanabilir:

  • Müşteri sayınızı artırmak istiyor iseniz Free, Wings ve Axess sahiplerine farklı türlerde ödeme yolları sunabilirsiniz.
  • Akbank Üye İşyeri olunduğunda işyeri sahibi bir sorun yaşadığında 444 28 28 POS Destek Servisinden istedikleri gün ve saatte destek alabilirler.
  • E-posta ve faks ile extrelerinizi alma şansını elde edersiniz.
  • China Union Pay, Visa ve MasterCard logosuna sahip olan tüm Dünyadan ve Türkiye’den gelen kartlara satış işleminizi gerçekleştirebilirsiniz.
  • Akbank Üye İşyeri olan işyerleri için düzenlediği ilgi çekici kampanyalar ile çeşitli hediyelerin sahibi olma şansını elde edebilirsiniz.
  • RAPORTAL’dan yaptığınız işlemlerle ilgili hesap özetlerinizi görebilirsiniz.
  • Farklı girişimlerde bulunup müşteri sayınızı artırma şansını elde etmek ve ziyaretçi sayınızı artırma şansını elde edersiniz.