Genel

Fibabank'tan PTT Kredisi Kampanyası!

Paraya mı sıkışıksınız? Dert etmeyin! Fibabank nakite ihtiyacı olan tüm PTT emeklilerine, PTT personeline ve ayrıca diğer tüm PTT müşterilerine 48 ay vade seçeneği ile sizlere kredi imkanı sunuyor. Siz değerli müşterilerine 3.000 TL’den 30.000 TL’ye kadar kredi imkanı sunan Fibabank, geri ödeme konusunda müşterilerini sıkmıyor ve onlara 48 ay vade veriyor. “Para kazanmanın en etkili yolu para harcamaktır.” ve “Para parayı çeker.” sözlerini bizlere yeniden hatırlatan bu imkan, fibabank kredi veriyormu sorusunu soran genç girişimcilere ve kendi işini kurup kendi işinin patronu olmak isteyenlere çok büyük kolaylık sağlıyor.

Fibabank Kredi Faiz Oranı:

Fibabank 1.000 TL ila 30.000 TL arasında kredi çeken PTT müşterilerine 1 ay ila 36 ay arasındaki vadelerde aylık sadece %1.55 faiz , 37 ila 48 ay arasında yapılan vadelerinde ise aylık sadece %1.65 oranında faiz uyguluyor ve sizden tahsis ücreti de alınmıyor.

Fibabank kredi çekme koşulları:

Fibabanktan kredi alabilmek için PTT emeklisi veya PTT müşterisi  olmanız gerekmektedir. Ayrıca 80 yaşında küçük olmanız ve türk vatandaşı olmanız da PTT kredisi almak için gerekmektedir.

Fibabank avantajlar:

Fibabank düşük faiz imkanları ile kredi çekmekten gözü korkanların yüreğine bir nebze olsun su serpiyor ve sağladığı uzun vade süresi sayesinde sizlere kolay ve hızlı bir kredi imkanı sunuyor. Fibabank sayesinde hayallerinize bir adım daha yaklaşabilirsiniz.

Fibabank’tan nasıl kredi çekilir:

Emekli olmuş PTT müşterileri sadece kimlikleri ile birlikte en yakın PTT şubesine başvurabilirler fakat eğer emekli değillerse PTT ihtiyaç kredisi başvurusu için kimlikleri ve gelir belgeleriyle birlikte yine en yakın PTT şubeye gidip başvurabilirler. Şubeye gittiğinizde kısa bir süre içersinde görevliler tarafından başvuru işleminiz incelenir ve olumlu karar verilmesi sonucunda paranızı size hemen teslim edilir. Fibabank ile kredi çekmek işte bu kadar kolay!

Bir Yorum

  1. kredi notum düşük ama icralık falan değilim.emekli sandıgında emekliyim maaşım 3000 tl maaşımı ptt şubesine götütürürsem hemen kredi kullanabilirmiyim.