Genel

QNB Finansbank Uygun Faizli ihtiyaç Kredisi Veriyor!

Günümüzde bankaların kredi ürünleri sayesinde pek çok kişi hem acil hem de isteğe bağlı nakit ihtiyaçlarını daha kolay bir şekilde karşılayabilmektedir. Bankaların faiz oranları ve kredi kullandırma koşulları değişkenlik gösterebildiği için sizin için en uygun şartlarda krediyi bulabilmeniz için biraz araştırma yapmanız gerekmektedir. Finansbank ihtiyaç kredisi ile ilgili detaylı bilgileri bu yazıda bulabilirsiniz.

Finansbank İhtiyaç Kredisini Cazip Koşullarla Kullanabilirsiniz

Finansbank uygun koşullarla tüketicilere ihtiyaç kredisi sunmaktadır. Finansbank’tan günde 15 TL geri ödeme yaparak 15.000 TL ihtiyaç kredisi kullanmak mümkün! İhtiyaç kredisi için bazı önemli ayrıntılar ve koşullar şunlardır:

  • 48 aya kadar vade fırsatı bulunmaktadır

  • Genellikle belge ve evrak talep edilmemektedir

  • Kredi başvurusu kredi skoruna göre hızlı bir biçimde onaylanabilir

  • Tüketiciye bağlı olarak kampanyanın faiz oranları % 1.17 ve %1.57 arasındadır

  • Online başvurularda kredi başvurusu hızlıca onaylanabilmektedir fakat bu kanalla yapılan başvurularda maksimum onaylanabilecek kredi tutarı 30.000 TL olarak belirlenmiştir

  • Cep ya da internet yoluyla çekilebilecek krediden daha fazlasına ihtiyacınız varsa Finansbank şubelerine gitmeyi tercih etmelisiniz

  • Kefil gösterme zorunluluğu bulunmamaktadır

Finansbank İhtiyaç Kredisinde Uygun Faiz Oranları!

Finansbank ihtiyaç kredisi faiz oranları için verilen en düşük oran çoğunlukla kredi notu yüksek olan müşteriler için geçerlidir. Buna göre Finansbank’tan ihtiyaç kredisi çekmek isteyen bir kişi ayda %1.26’den başlayan faizlerden faydalanabilir. Faiz oranları günün koşullarına göre değişebilir veya banka isteğiyle farklılık oluşabilir.31 Ağustos 2017 tarihine kadar Finansbank’a ihtiyaç kredisi için başvuru yapanlar ayrıca 3 ay ertelemeli kredi fırsatından yararlanabilirler.

Örnek kredi:

*15.000 TL ihtiyaç kredisi 48 ay vade ve ayda %1.26 faiz ile geri ödenebilir. Bu kredinin aylık taksiti 441,75 TL’dir; kredi tahsis ücreti ise 75 TL’dir.

*10.000 TL ertelemeli ihtiyaç kredisi 45 ay vade ve ayda % 1.28’lik faiz oranı ile ödenebilir. Aylık taksit tutarı 309 TL iken kredi tahsis ücreti ise 52,5 TL’dir.

Kredi Hesaplamalarını Kolayca Yapın!

Finansbank ihtiyaç kredisi hesaplama yapmak için bankanın kredi hesap makinesini kullanabilirsiniz. İnternet ve cep şubesinden veya Finansbank şubelerinden başvuru işlemlerinizi gerçekleştirebilirsiniz.30.000 TL üzeri kredi talepleriniz için sadece şubelerden başvuru yapabilirsiniz.