Genel

Şubeye Gitmeden Hızlı Kredi Kullandıran Bankalar

Bankalar düşük tutarda krediyi bankaların online başvuru kanallarını kullandırarak müşterilerine ihtiyaç kredisi veriyor. Acil ihtiyaçlarınıza anında cevap veren bu hızlı kredi kullanımı bu yönden oldukça avantajlı. Yapmış olduğunuz başvurunun değerlendirilmesi hızlı kredi konusunda çabuk sonuçlanması kredi notunuzun her banka tarafından görülebilmesiyle alakalı. Çünkü hızlı kredide başvuru begeleri hazırlamadığınız için banka size kredi notunuza bakarak kredi verecektir. Bu konuda kredi notunuz yüksek ise kredinize kısa sürede kavuşabilirsiniz ama kredi notunuz düşük ise çekmek istediğiniz meblağ ne kadar az olursa olsun banka size olumlu bir cevap veremeyecektir. Bu bilgiler ışığında ülkemizde hızlı kredi veren bankalar vardır. Bu bankaların neler olduğuna bir göz atalım…

Garanti Bankası: Garanti Bankasından hızlı kredi talebinde bulunmak istiyorsanız mobil uygulama ya da internet bankacılığı kullanıyor olmanız gerekmektedir. Bu başvuru kanallarından kredi notunuz engel olmadığı koşulda başvurunuzu gerçekleştirdiğinizde kredinizi şubeye gitmeden anında hesabınızdan çekebilirsiniz. Garanti Bankası uygun faiz ve vadelerle belirli bir limite kadar hızlı kredi imkanından müşterilerini yararlandırıyor. 

Yapı Kredi Bankası: Yapı Kredi Bankası ihtiyaç kredisi online başvuru yöntemlerini kullanarak alt limit 1.000 Türk Lirası üst limit ise 10 bin Türk Lirası olacak müşterilerine kredi kullandırıyor. İnternet şube ya da mobil uygulama ile başvuracağınız bu krediyi uygun faiz ve vadelerle ödeyebilirsiniz. Bunun için detaylı bilgi almak istiyorsanız Yapı Kredi Bankası müşteri hizmetlerini arayabilirsiniz.

Akbank: Akbank Direkt kredi ile şubeye gitmeden 7/24 kredi başvurusu yapabilirsiniz. 15 bin Türk Lirasına kadar çekebileceğiniz bu kredi için uygun faiz ve vadeler belirlenmiştir. Hızlı kredi başvurusu için Akbank’ın internet sitesinden diretk kredi hemen başvur yoluyla başvurunuzu tamamlayabileceğiniz gibi mobil uygulama ya da internet bankacılığını kullanarakta başvurunuzu tamamlayabilirsiniz. Belge hazırlamadan başvuracağınız bu kredi için kredi notunuzun yüksek olması isteniyor. Başvurunuzun onaylanması durumunda kısa sürede krediniz hesabınıza yüklenip çekebilirsiniz. 

Bunun yanında İş Bankası, ING Bankası, HSBC gibi bankaların mobil uygulama ve internet şubeciliğini kullanarakta hızlık kredi talebinde bulunabilirsiniz.