Eğitim

BİLSEM'lere Aday Gösterilen Öğrenciler ve Yetenek Alanları Belli Oldu

Milli Eğitim Bakanlığı tarafından BİLSEM’lere ilişkin bir duyuru yayımlandı. Yayımlanan duyuruda BİLSEM’lere aday gösterilen öğrenciler ve bu öğrencilerin yetenek alanlarının belli olduğu ifade edildi.

Milli Eğitim Bakanlığının resmi web adresi aracılığı ile BİLSEM’lere ilişkin bir duyuru yayımlandı. Yayımlanan duyuruda BİLSEM´lere Aday Gösterilen Öğrenciler ve Aday Gösterildikleri Yetenek Alanları belirtildi. Aday gösterilen öğrenciler Bakanlık tarafından yayımlanan bir duyuru ile kamuoyu ile paylaşıldı. 

Milli Eğitim Bakanlığının resmi web adresi üzerinden yayımlanan duyuruya göre Bilim ve Sanat Merkezleri öğrenci tanımlama sürecinde sınıf öğretmenleri tarafından gözlem formu doldurularak öğrenciler aday gösterilmiştir. Ayrıca öğretmenler tarafından öğrenciler için yetenek alanları da aday gösterilmiştir. 

MEB’DEN YAYIMLANAN DUYURU

Milli Eğitim Bakanlığının resmi web adresi üzerinden yayımlanan duyuruda “2017-2018 Bilim ve Sanat Merkezleri öğrenci tanımlama sürecinde sınıf öğretmenleri tarafından gözlem formu doldurularak aday gösterilen öğrenciler ve aday gösterildikleri yetenek alanları açıklanmıştır.” ifadelerine yer verildi. 

Ayırca MEB’in sonuç sorgulama ekranında da adaylara çeşitli uyarılarda bulunuldu. Buna göre söz konusu uyarıda “2017/2018 Bilim ve Sanat Merkezleri öğrenci tanımlama sürecinde sınıf öğretmenleri tarafından gözlem formu doldurularak aday gösterilen öğrenciler ve aday gösterildikleri yetenek alanları açıklanmıştır. Kontrol etmek için TC Kimlik No ve Güvenlik Kodunu girerek tamam butonuna basınız. Not: Öğrencinin aday gösterildiği yetenek alanı ile ilgili bir yanlışlık olduğunu düşünüyorsanız lütfen 08.12.2017 tarihine kadar öğrencinin öğrenim gördüğü okul idaresine başvurunuz.” ifadelerine yer verildi.