Eğitim

MEB 2023 Eğitim Vizyonunun Açıklanma Tarihi Değişti

15 Ekim tarihinde açıklanması beklenen Milli Eğitim Bakanlığı’nın 2023 Eğitim Vizyonunun 23 Ekim tarihine ertelendiği duyuruldu. 

Konuya ilişkin yapılan açıklamada ise Milli Eğitim Bakanlığı “2023 Eğitim Vizyonu” programı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın katılacağı programla paylaşılacak. 

MEB EĞİTİM VİZYONU 23 EKİM TARİHİNDE AÇIKLANACAK

Milli Eğitim Bakanlığı’nın merakla beklenen ”2023 Eğitim Vizyonu” programı açıklanması etkinliklerine Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’da katıldı. Milli Eğitim Bakanlığı’nın, gelecek 3 yıla dair hedef ve yaklaşımlarını içerecek olan vizyon programının açılış tarihi ise 23 Ekim olarak kamuoyuna duyuruldu. 

Milli Eğitim Bakanlığı’ndan yapılan açıklamaya göre, MEB “2023 Eğitim Vizyonu” Beştepe Millet Kongre ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilecek. Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, söz konusu programa ilişkin daha önceden bazı açıklamalarda bulunmuştu. Bakan Ziya Selçuk MEB “2023 Eğitim Vizyonuna yönelik açıklamalarında Bakanlığın üç yıllık hedef ve yaklaşımlarını ortaya koyacak bir çalışma yürüttüklerini bildirmişti.

Kamupersoneli.net – ANKARA