Ekonomi

AK Parti Milletvekili Jülide Sarıeroğlu'ndan Ekonomi ve Dolar Değerlendirmesi

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu bazı etkinliklere katılmak amacıyla Elazığ’da bulunuyor. Burada katıldığı etkinlikler kapsamında kürsüye çıkan Jülide Sarıeroğlu ekonomiye dair yaşanan son gelişmeler hakkında bilgiler verdi. 

Ekonomide yaşanan dalgalanmalar ve döviz kurundaki hareketliliğe değinen Jülide Sarıeroğlu gelen saldırıların bertaraf edildiğini söyledi. 

JÜLİDE SARIPEROĞLU’NDAN EKONOMİ AÇIKLAMASI

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu yapmış olduğu konuşmasında ekonomik anlamda hiçbir sıkıntı yokken finans piyasalarına yönelik hak etmedikleri tehditlere ve saldırılara maruz kalındığını vurgulayarak bu saldırıların yeni Cumhurbaşkanlığı Hükümet Sistemi’nin sağlamış olduğu avantajlarla bu sürecin çok hızlı bertaraf edildiğini ifade etti. Kısa bir süre içinde ekonomin normal syerine döneceği vurgusunda bulunan Jülide Sarıeroğlu, Allah’a çok şükür birlik ve beraberlik içerisinde vatanımıza ve milletimize bağlılığımızla her türlü sorunu bugüne kadar aştık, ifadelerini kullandı. 

Jülide Sarıeroğlu’nun ekonomi ve dolar kuruna yapmış olduğu konuşmasında ayrıca şu ifadeleri kullandı. 

“Dövizle ilgili dalgalanmalar sırasında vatandaşlarımız bankalara giderek, dövizlerini bozdurarak oynanan oyunun bozulması konusunda çok güçlü bir irade ortaya koydu. İnşallah bu süreçleri geride bırakacağız. Dün bir paket açıklandı, daha önce paketlerimiz açıklandı. 100 günlük bir eylem planı, icraat planı var hükümetimizin. İnşallah seçim sürecinde ortaya koyduğumuz vaatlerimiz konusunda da çok kısa süre içerisinde sonuç almaya başlayacağız.”

Kamupersoneli.net – ANKARA