Ekonomi

Merkez Bankasının Faiz Kararı Hakkında Hükümetten İlk Açıklama Geldi

Bilindiği gibi öğleden önce Merkez Bankası yeni faiz kararını açıklamıştı. Merkez Bankasının yeni faiz kararı hakkında hükümetten bir açıklama geldi. Konu ile ilgili olarak Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci çeşitli açıklamalarda bulundu.

İLK AÇIKLAMA GELDİ

Bu bağlamda Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci açıklamalarında bunların hepsinin olumlu adımlar olduğunu sonuçlarını da göreceklerini ifade etti. Ayrıca Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci açıklamalarının devamında “Diğer taraftan spekülatif amaçlı yani manipüle edilerek spekülatörlere imkan hazırlayan bu ortamın, 24 Haziran seçimlerinin netleşmeye, ışığının görünmeye başlamasıyla ortadan kalkacağını hep beraber göreceğiz.” ifadelerine yer verdi.

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci söz konusu açıklamalarında olumlu adımlar olduğunu Merkez Bankasını da tüm güçleri ile desteklediklerini ifade etti.

Ayrıntılar geldikçe ziyaretçilerimizle paylaşacağız…

KAMUPERSONELİ.NET – ANKARA

Bir Yorum

  1. madem seçimden sonra her şey düzelecek o zaman erken seçim yapmasaydınız. seçim yüzünden devletin bir dünya parası boşa gidiyor. ancak yalanlarınızla milleti kandırmaya çalışın. i̇nşAllah Allahtan bulursunuz müstehakınız olanı.