Ekpss

2016-1 EKPSS Kadrolarına Tercihlerinizde Destek Oluyoruz

 TERCİH TARİHLERİNİ KAÇIRMAYIN

Bilindiği üzere engelli vatandaşlarımız toplumumuzun kazandırılması gereken kişileridir. Bu bakımdan engellilerimiz gerek sosyal hayata gerek ise ekonomik özgürlüklerine ulaşabilmeleri için bir çok çalışma yapılmaktadır ki bunlardan en önemlisi de istihdam alanındaki Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı’dır. Kısa adı EKPSS olan Engelli Kamu Personeli Seçme Sınavı yönetmelik gereği 2 senede bir yapılmakta ve sınav sonunda adaylar açılan kadrolara tercihlerde bulunarak puanları ölçüsünde kamu kurum ve kurumlarında istihdam edilebilme şansını yakalayabilmektedirler.

Bu sene 24 Nisan 2016 tarihinde yapılan EKPSS’de adayların tercihleri bugün itibari ile başladı. Tercih işlemleri 22 Temmuz 2016 tarihine kadar devam edecek, Kamupersoneli.Net olarak edindiğimiz ve gelen mesajlar doğrultusunda birçok aday bu sınava ilk kez girmekte ve tercih konusunda sıkıntı yaşamaktadır.

TERCİHLERİNİZE ÜCRETSİZ DESTEK OLUYORUZ!

Kamupersoneli.Net olarak her zaman amacımızın engellerin aşılması ve seslerin duyurulması olduğunu bir kez daha vurgulayarak engelli vatandaşlarımızın 13 – 22 Temmuz 2016 tarihleri arasında yapacakları 2016/1 EKPSS tercihlerinde yanlarında bulunduğumuzu bildirmekten mutluluk duyuyoruz. Sitemizin forumlar bölümünde engelli vatandaşlarımız için ayrılan bölüme gerek 2016/1 EKPSS tercihleri gerek ise diğer soru ve sorunlarınızı yazıp, konusunda uzman editörlerimizce cevap alabilirsiniz. Üstelik bu hizmet için sizlerden herhangi bir danışmanlık ücreti bile talep etmeden.

Yapılması gereken tek şey, forumlarımıza yazabilmek için üyelik almanız ve aklınıza takılan soruyu sormanız işte hepsi bu kadar basit. Üyeliğinizi dilerseniz ilgili formu doldurarak dilerseniz de sosyal paylaşım hesabınız olan facebook – twitter ve Google hesabınız ile yapabilirsiniz. Bizler engelli vatandaşlarımızın sorularını cevaplamak için bekliyoruz.

Bir Yorum

  1. mrb 777.77593 kusur puan aldım onlısans basna yardım edebilir misiniz